Cecilie Haug


Forretningsutvikler


970 46 108

cecilie.haug@sonat.no


Cecilie jobber med forretningsutvikling, digital tjenesteutvikling og innsiktsinnhenting. Med sitt skarpe gründermindset, trives hun svært godt med å hjelpe teknologiselskaper med å identifisere nye forretningsmuligheter, kommersialisere idéer, skape gode kundeopplevelser og utvikle tjenester i tråd med brukernes behov. Smidig produkt- og tjenesteutvikling inspirerer henne. Cecilie har ledererfaring fra starts-ups og scale-ups. Hun har blant annet vært daglig leder for en oppstartsbedrift i næringsmiddelindustrien i 3 år, og har jobbet flere år som forretningsutvikler for en SaaS start-up innen PropTech.
Cecilie har en nysgjerrig, kreativ og dedikert tilnærming til oppdragene hun jobber med. Når hun kan kombinere strategisk og operativt arbeid trives hun aller best. Hun jobber gjerne på tvers av team og enheter. Cecilie er en relasjonsbygger, og liker å ha tett dialog med kunder, brukere og samarbeidspartnere.

På fritiden er Cecilie en dedikert administrator og kjærlig mor for sine 2 gutter. Og da går det i trial, seiling og teater med mer.


Min ekspertise

Forretningsutvikler, smidig coach, tjeneste- og konseptutvikler, Innsiktsarbeid/product-market-fit, rådgiver, produkteier, prosjektledelse, Key Account Manager, startup, strategiske samarbeid, integrasjons- og partneransvar.

  • ARTIKKEL

    FASILITERING - En suksessfaktor for å skape forretningsverdi i en enhver virksomhet! + 5 tips til hvordan man kan drive med god fasilitering.

    + 5 tips til hvordan man kan drive med god fasilitering.

    Som konsulent er man avhengig av å engasjere og fange viktig innsikt og innspill fra prosjektets deltakere. Ved å fange, bearbeide og visualisere diskusjonspunkter på en måte som fremmer nye ideer og tanker kan man i stor grad sikre forankring og eierskap videre i prosessen for å kunne skape mest mulig verdi. Nøkkelen til å lykkes med dette er god fasilitering. Men hva er det egentlig som skal til for å være en god fasilitator, og hvorfor er dette så utrolig viktig? Dette vil vi ta for oss i denne artikkelen i tillegg til å komme med noen tips til hvordan man selv kan bli en bedre fasilitator med noen enkle grep.


    Les mer