Celina Rongved
Artikler

Celina Rongved

Sosiale Medier og Markedsføringskonsulent


+4794806269

celina.rongved@sonat.no


Master of Science student innen Strategisk markedsføringsledelse, med en fullført bachelorgrad i International Management fra New York City. Celina arbeider for øyeblikket som markedsføringskonsulent og fokuserer på å styrke synligheten til Sonat gjennom sosiale medier. Med et solid fundament i markedsføring og en lidenskap for strategi og utvikling, søker Celina kontinuerlig nye muligheter for å utvide sin kompetanse og bidra til suksessen til selskapet.


Min ekspertise

Strategisk markedsføringsledelse, digital markedsføring i sosiale medier.

 • ARTIKKEL
  Event: Tre Nøkkelpunkter til Produktutvikling

  These Ways og Sonat samlet sammen med Highsoft, TV2, Bulder og Tryg en flott gjeng for å dele innsikter om produktutvikling. Vi fokuserte på tre nøkkelpunkter: målstyring, organisering og metodikk, med spennende bidrag fra alle deltakerne. Fra viktigheten av klare mål og tverrfaglige team til bruk av data og eksperimenter for å forbedre prestasjoner, fikk vi en rik læringsopplevelse. Vi avsluttet med fest og moro, takker alle som deltok, og ser frem til fremtidige arrangementer hvor vi kan fortsette å lære av hverandre!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  "DARE TO DISRUPT": En kveld dedikert til innovasjon i finanssektoren og lanseringen av These Ways Oslo

  På Rebel feiret vi lanseringen av These Ways Oslo med fokus på finansinnovasjon. Diskusjonene inkluderte perspektiver fra etablerte aktører som Storebrand og nyskapere som Bulder Bank og DigitalNorway. Sentralt for kvelden var betydningen av å gå mot strømmen for å skape nyskaping, samt viktigheten av brukerfokus og åpenhet hun. Kvelden avsluttet med inspirerende samtaler og uformell mingling, markerende en vellykket start og spennende fremtid for These Ways i Oslo!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat på Barnefysioterapikongressen 2024: Innovasjon og Engasjement

  Sonat har utviklet en simulator som innebærer ridefysioterapi i VR på mekanisk hest, kalt "Riderehab VR”. Ved å utvikle et digitalt supplement til tradisjonell ridefysioterapi var formålet å gjøre ryggtrening på mekanisk hest gøyt og effektivt for barn og unge. Les mer om hvordan teknologi kan brukes til å forbedre behandlingen og opplevelsen av terapi for blantannet barn med motoriske utfordringer gjennom denne simulatoren.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat og These Ways definerer samspillet mellom teknologi og design

  I en verden der teknologi og design blir stadig mer integrert, har Sonat og These Ways dannet et dynamisk partnerskap som utforsker samarbeidet mellom strategisk design og teknologisk innovasjon. I dette intervjuet gir Haakon Skramstad og Hogne Malum Gjersvik oss innsikt i historien, kulturen og suksessen som definerer disse unike selskapene.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Vårt nyeste tilskudd, Tobias Tønnessen

  Vi ønsker velkommen til Sonat, Tobias Tønnessen!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Årets første Fagdag

  Årets første fagdag i Oslo og Bergen hadde preg av en hacathon med innlagte konkurranseelementer. Det ble lite tid til mat og drikke og full fokus på å lage verdens beste romskip.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fremtidsutsikter for 2024

  Velkommen til 2024, et år som vil forme næringslivet og samfunnet på nye måter, og påvirke hvordan vi driver virksomhet, samhandler og forstår verden rundt oss. Haakon Skramstad, direktør for forretningsutvikling i Oslo, deler innsikter om hva vi tror vil prege det kommende året.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Ingrid-Alice Bløtekjær.

  Vi ønsker Ingrid-Alice Bløtekjær velkommen til Sonat.

  Les mer
 • Les mer
 • Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment