Eirik Reksten
Artikler

Eirik Reksten


+47 906 50 981

Eirik.reksten@sonat.no


Eirik Reksten er en frontend-utvikler som brenner for syns skyld. Han er ikke skremmende smart, men relativt kul ifølge 20-åringer Sonat har snakket med. Eirik har over 10 års erfaring fra utvikling i både det offentlige og privat etablert næringsliv både i Norge og England. Han var med på å skape en suksesshistorie fra en startup i disse landene. Systemene derfra har blant annet vært brukt til blant annet å arrangere digitale møter mellom lederne av G20-landene. Fritiden sin bruker Eirik for det meste på familien, samt hobbyer som trening, fotball og gaming. Tidligere har han vært på juniorlandslaget i rifleskyting. Friheten og mulighetene til å utvikle seg både faglig og karrieremessig var sentrale da Eirik valgte å begynne å jobbe i Sonat.


Min ekspertise

Systemutvikling, frontend og teknologiledelse

 • ARTIKKEL
  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Eirik Reksten

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Trine Tolfsby