Fredrick Myrvoll
Artikler

Fredrick Myrvoll


+47 41575400

fredrick.myrvoll@sonat.no


Fredrick er en Senior DevOps konsulent med solid kunnskap innen Google Cloud Platform. Han trives med å jobbe tett med utviklere på kryss av ulike disipliner, for å heve utvikleropplevelsen samtidig som kravene til stabilitet, robusthet og at sikkerhet på skyplattformene blir ivaretatt. Fredrick er en nysgjerrig og engasjert person som liker å orientere seg om nye teknologier og verktøy som dukker opp. På siden prøver han gjerne ut nye løsninger på Kubernetes clusteret hjemme, som blir erfaringer til bruk i andre prosjekter.Han er en god sparringpartner som liker å diskutere nye muligheter og motivere de han jobber med. På fritiden er Fredrick engasjert i 3d-printing, dataspill, VR, gitar og spinne vinyler.

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Fredrick Myrvoll

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  The power of Homelab

  Er det verdi i å eksperimentere hjemme? Og er Homelab virkningsfullt?

  Møt vår Cloud Engineer / DevOps utvikler, Fredrick Myrvoll! Lær mer om hvorfor han mener det er så viktig med eksperimentering og hvordan han holder seg oppdatert på forskjellige teknologier og teknikker. Dette for å kunne finne finne nye bedre løsninger, til det beste i sine oppdrag hos kunder.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment