Frode Ingebrigtsen

Frode Ingebrigtsen


+ 47 971 51 440

frode.ingebrigsten@sonat.no


Frode er en full-stack utvikler som har 16 års erfaring med programvareutvikling. Han startet karrieren med visualisering og prosessimulering innen olje og gass for Systems in Motion og Kongsberg Oil & Gas Technologies. Han har siden opparbeidet lang erfaring med digitalisering, først innen kommunal sektor for Norkart og så innen statlig og kommunal helsetjeneste for Tellu.

I team har Frode ofte en ledende utviklerrolle, og bidrar gjerne med å utforme arkitektur på løsningene. Frode har benyttet flere programmeringsspråk i arbeidet sitt, og har i dag sin styrke innen C#/.NET og JavaScript/TypeScript. Han har også solid erfaring med DevOps-prosesser, utvikling av applikasjoner for sky og Kubernetes, og relasjons- og dokumentdatabaser.

Frode tok mastergrad i datateknikk ved NTNU i 2006. I arbeidet sitt er Frode engasjert, opptatt av å skape resultater med samarbeid i team, og mener de beste løsningene utvikles i god dialog med sluttbrukere. Han bidrar gjerne med å dele sin kompetanse med de rundt seg. Utenom arbeid er Frode familiemann og glad i aktivitet i naturen, med både ski og sykkel eller til fots.

  Bergen
  C. Sundts gate 17-19
  5004
  Kontaktperson
  Jonny Klemetsen
  Oslo
  Universitetsgata 2
  0164
  Kontaktperson
  Haakon Skramstad
  Trondheim
  Olav Tryggvasons gt. 40
  7011
  Kontaktperson
  Nadeem Qureshi
  Environment