Gemma Danks+47 462 81 374

gemma.danks@sonat.no


Gemma – kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner i 2021!

Ekstra stas er det derfor at hun også brenner for kunnskapsdeling. Gemma har doktorgrad i komplekse systemanalyser, har forskningsbakgrunn i genomikk, beregningsbiologi og bioninformatikk og 15 års erfaring med datanalyse, programmering og maskinlæring.

Hun brenner for å løse store utfordringer med sin ekspertise i deep learning og å utvikle AI løsninger som gir virkelig verdi i kundens hverdag.

Hun er fra England og kom til Norge i 2010, her trives hun med fotturer i fjellet, astrobiologi og som skribent, for tiden fantasibøker for sine to barn. I tillegg til to barn har hun to katter og en mann, her storkoser de seg i Bergen.

Valget falt på Sonat fordi Gemma ønsket å være en del av hva hun kaller «the artificial intelligence revolution», utvikle seg og ha en mer direkte påvirkningskraft gjennom sitt arbeide.


Min ekspertise

Maskinlæring, kunstig intelligense og datamining.
 • ARTIKKEL

  How not to fail at machine learning before you even begin

  Learn more about what it is, and how not to fail in your attempt to create new value with machine learning. Missed our webinar - view a recording of the webinar here.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Gemma Danks – En av topp 50 kvinner i Tech Norge

  Gemma Danks – En av topp 50 kvinner i Tech Norge

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Gemma Danks

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Oleg og Gemma – Våre nye kollegaer i november

  Sonat er i konstant utvikling. I dag har Oleg Chubukov og Gemma Danks sin første arbeidsdag i Sonat.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Blockchain

  Fagdagen i oktober hadde temaet Blockchain. Et tema som er behørig omtalt i media og hvor det knyttes store forventninger til. Roy og Jan-Terje stod for dagens innhold. Forberedelsene var grundige.

  Les mer