Hadrien Kohl
Artikler

Hadrien Kohl


+47 410 67 196

hadrien.kohl@sonat.no


Hadrien er en erfaren fremoverlent senior utvikler fra Frankrike. Han flyttet til Norge i 2012 og kom til Sonat i 2018. Hadrien er utdannet innen informatikk og systemutvikling fra Infosup i Paris og har også studert elektronikk før det. Hadrien studerte informatikk som praktikant, hvor arbeidsgiveren hans dekket skolekostnadene til lærling - og har derfor ekstra lang erfaring. På fritiden liker Hadrien å spille volleyball, han har split både innendørs og utendørs og kan finnes på voldsløkka mesteparten av sommeren. Han driver også sitt eget selskap som hjelper startups med elektronikk prosjekter.


Min ekspertise

Systemutvikling, design og arkitektur med Java som hovedspråk.

 • Les mer
 • ARTIKKEL
  Vår første fagdag på Rebel i Oslo!

  Sonat Consulting Oslo har flyttet inn i Rebels lokaler i Universitetsgata og innviet kontoret med en fagdag om datastrukturer. Hadrien Kohl og Tommy Odland har både frisket opp i grunnleggende kunnskap og gått inn i detaljer på mer avanserte temaer. Etter forelesning løste gjengen oppgaver sammen og diskuterte praktiske problemstillinger. Som alltid ble fagdagen avsluttet med en god middag og sosial samvær på kvelden.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Hadrien Kohl

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Hadrien

  Hadrien Kohl har denne uken begynt som seniorkonsulent i Sonat Oslo. Han tilfører miljøet i Oslo sterk kompetanse innen Java utvikling.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment