Hakon Ingvaldsen
Artikler

Hakon Ingvaldsen


952 24 607

hakon.ingvaldsen@sonat.no


Håkon har mer enn 23 års erfaring som systemutvikler, og har i brorparten av sin karriere jobbet med store komplekse løsninger innenfor mange bransjer i det offentlige og det private næringsliv.

Det har blitt mye både java og .NET, mest backend men også frontend, mye sky, DevOps og API utvikling de senere år.

Håkon har mang en gang spurt seg selv om det ikke snart er på tide å "ta steget videre" og bli prosjektleder eller noe sånt, men havner stadig tilbake med nesen inni koden.

Dette fordi det er alt for kjekt å programmere, skape noe, løse problemer og få ting til å virke. Koden lokker og fingrene begynner å klø!

En skomaker som blir ved sin lest altså.

Håkon er en fleksibel konsulent som kjenner godt alle deler av systemutviklingsprosessen, samarbeider godt og blir gjerne en ressursperson i teamene han havner i.

På privaten har han to døtre på 10 og 12 år som han har annenhver uke. Hver sommer er det 10+ dager på fjellet med telt og fiskestang og hver onsdag er det bedriftsorienteringsløp. Akkurat som med programmeringen nekter han å gi seg med å spille i band, selv om 20 årene er vel passert.

Håkon valgte Sonat fordi han allerede kjenner en haug med Sonatere og vet at Sonat har de beste folkene. Sonat har perfekt balanse mellom samhold og individuell tilpasning og har rettferdige og gode betingelser.


Min ekspertise

Java og .NET, mest backend men også frontend, sky, DevOps og API

  • ARTIKKEL
    Stor oppslutning om oktoberfagdag i Bergen

    Oktober fagdagen var av det omfattende slaget. Det er også første fagdag hvor vi var delt i 2 fagspor i Bergen + 1 fagspor på Voss. Temaene var spennende med Svelte, Event sourcing og Maskinlæring. Som vanlig var det foredragsholderne som lærte mest siden en fagdag krever gode forberedelser.

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment