Igor Erokhin
Artikler

Igor Erokhin


+47 992 63 679

Igor.erokhin@sonat.no


Igor Erokhin er partner og en av våre fagansvarlige i Oslo. Han brenner for godt og effektivt arbeidsmiljø, og med sin tørrvittige humor får han oss alle til å le. Han trives godt med fordypning i prosjekter på Java plattformen, spesielt når det er oppgaveløsning med mening. Igor har bred konsulenterfaring som systemutvikler og arkitekt både for offentlige og private virksomheter. Igor har en Mastergrad i informatikk fra UiO i tillegg til utdannelse innen fysikk, statistikk og matematikk. Han har god kompetanse med både frontend og backend utvikling og i tillegg til å være en dyktig utvikler har han erfaring som arkitekt, rådgiver og tech-lead. Igor vil i hovedsak arbeide med systemutvikling, løsningsarkitektur og rådgivning.


Min ekspertise

Igor arbeider i hovedsak med systemutvikling, løsningsarkitektur og rådgivning.

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Igor Erokhin

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Vi har gleden av å ønske Igor Erokhin velkommen til Sonat Oslo!

  Igor er en erfaren senior javautvikler/systemarkitekt som har arbeidet med alle applikasjonslag. Han har bred konsulenterfaring som systemutvikler og arkitekt både for offentlige og private virksomheter.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment