Jonas Lundeland
Artikler

Jonas Lundeland


+47 975 94 064

jonas.lundeland@sonat.no


Jonas er en lidenskapelig utvikler med mastergrad i Telematics fra NTNU og 8 års jobberfaring i ulike bransjer som media, bank og offentlig sektor. Han trives i arbeidsmiljøer der utfordrende oppgaver skal løses sammen med motiverte og flinke folk som brenner for faget sitt. Når Jonas ikke er på jobb liker han å komme seg ut i friluft og gjerne opp på nærmeste fjelltopp. Han er heller ikke fremmed for å tilbringe lørdagen forran TVen med engelsk fotball. Jonas valgte Sonat hovedsaklig på grunn av det sterke fagmiljøet og fokuset på trivsel og læring!


Min ekspertise

Front-end og back-end utvikling

 • ARTIKKEL
  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Stor dag i Sonat

  Inngangen til mai er en stor dag i vår historie.

  Vi har hele 3 nye ansatte som styrker vår faglige kompetanse innen Microsoft teknologi og front-end utvikling. Vi ønsker Jonas Lundeland, Joakim Hop og Olav Alexander Mjelde velkommen på laget.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi