Kjell Værøy Ljøstad
Artikler

Kjell Værøy Ljøstad


+47 952 67 129

kjell.ljostad@sonat.no


Kjell Ljøstad er daglig leder for Sonats Oslokontor. Han er brennende opptatt av å skape en god arbeidsplass, hvor folk trives og blomstrer. Dette gjøres gjennom å bygge gode og tette relasjoner både med kolleger og mellom kolleger. Selv om han egentlig ikke hadde lyst til å bli leder, er han nå svært engasjert i ledelse som fag. Han har vært med på å etablere et lederuviklingsprogram internt i Sonat, og er mye brukt som både foredragsholder og lederutvikler. Kjell har jobbet i IT-bransjen siden 1996. Først som konsulent, men siden årtusenskiftet har han jobbet med salg, salgsledelse, rådgivning og som leder. Han har blant annet jobbet i selskap som Itera, Microsoft og Webstep, før han begynte i Sonat. Han har vært med på å starte flere vellykkede bedrifter, og synes innovasjonsporsesser og start-ups er veldig spennende. På fritiden liker han å finne på ting med familien, og rekker å høre på mange fagbøker mens han går tur med hunden. Fotografering er en kjær hobby, og han er ofte på tur med kamera og drone.


Min ekspertise

Daglig leder, Salgsledelse, mål- og strategiplanlegging, Relasjonskompetanse, Relasjonsledelse

 • ARTIKKEL
  Hvordan forbedre det som allerede er bra?

  Vi hadde det godt, bra inntekt og nok oppdrag, men likevel ønsket vi å bli bedre til å møte våre kunders behov og ta større del i deres innovasjonsreise. Våre forretningsutviklere innhentet innsikt som endre måten vi jobbet på. Det har vist seg å være en god forretningsidé. Gikk du glipp av vårt webinar? Se det her, eller lese mer om temaet i denne artikkelen.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Hurra for 8. Mars!

  Jeg er av den bestemte mening at likestilling er noe som gavner oss alle. Norge har vært et foregangsland på dette området siden 70-tallet, og en betydelig årsak til velstanden vår er at vi over lang tid har hatt stor deltagelse av kvinner i arbeidslivet. Kjell Værøy Ljøstad, vår daglige leder i Oslo har reflektert over kvinnedagen.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Året som straks ble historie

  Et nytt år står på trappen, vi gleder oss til å ta fatt, men først er det fint å kunne se tilbake på året som har gått. 2021 har vært et begivenhetsrikt og annerledes år. Våre to daglige ledere Jonny Klemetsen og Kjell Værøy Ljøstad har sammen sett tilbake på året for Sonat, hva vi har lært og hva vi tar med oss videre inn i 2022.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Mangfold - finnes det ingen quick fix?

  Mangfold er viktig, det kan gi konkurransefortrinn! Vi mennesker er ulike, vi effektiviserer oss ved å ta beslutninger basert på erfaringer, derfor er det viktig å sikre oss team som reflekterer dette. Fallgruver med en homogen gjeng, er at blindsoner ikke oppdages og vi går glipp av viktig innsikt. Når vi er ulike, ser vi verden fra ulike perspektiver og det er et stort potensiale for innovasjon som sikrer bredere kunnskap og innsikt. Dette er lønnsomt for bedrifter, vi blir bedre mennesker og utvider horisonten vår, men er det alltid slik?


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli med på gratis webinar om hvordan du bygger effektive team

  Onsdag 16.september, kl.1200 – 1300.

  Hva er det som gjør at enkelte team leverer så mye bedre resultater enn andre team, selv om de tilsynelatende er ganske like? Finnes det fellestrekk mellom team som jevnlig leverer svært gode resultater? Hvilke grep kan du selv gjøre for å forbedre effektiviteten i ditt eget team?

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Ny leder i Oslo

  Kjell Værøy Ljøstad overtar som daglig leder for Sonat Consulting Oslo.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Good is the enemy of great - Hvordan forbedre det som allerede er bra?

  Når ting går bra, er det lett å bli mett og lat, og være tilfreds med verden slik den er nå. Utfordringen er at verden ubønnhørlig endrer seg. Som bedrift må man velge om man skal la bølgene som kommer skylle over seg, eller om en skal prøve å surfe på dem.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Trine Tolfsby