Kristian Hamre-Os

Kristian Hamre-Os+47 99 38 45 78

Kristian.hamre-os@sonat.no


Kristian er konsulent i Sonat Bergen. Han har 5 års erfaring med programmering fra sin karriere i DNB og Bulderbank, og digger å løse vanskelige problemer.Kristian har hovedsakelig jobbet med system- og apiutvikling, men har også erfaring fra web- og apputvikling. Han jobber for at systemene og løsningene han lager varer og er enkle å vedlikeholde og videreutvikle. Kristian trives best som utvikler, men har erfaring som tech-lead og arkitekt av systemløsninger.
Når Kristian ikke jobber, går det i prosjekt fra vedlikehold av hus og yoga til programmering og gaming. Interessefeltene strekker seg bredt og han elsker å lage mat. Kristian startet i Sonat fordi det gir han mulighet til å jobbe med, og lære fra spesialister på flere ulike områder.


Min ekspertise

Backend i Java, Golang eller Typescript. Frontend i moderne rammeverk.
  • ARTIKKEL

    Stor oppslutning om oktoberfagdag i Bergen

    Oktober fagdagen var av det omfattende slaget. Det er også første fagdag hvor vi var delt i 2 fagspor i Bergen + 1 fagspor på Voss. Temaene var spennende med Svelte, Event sourcing og Maskinlæring. Som vanlig var det foredragsholderne som lærte mest siden en fagdag krever gode forberedelser.

    Les mer