Kristoffer Lund
Artikler

Kristoffer Lund


kristoffer.lund@sonat.no


Helt fra barndommen har Kristoffer hatt en brennende interesse for teknologi og webdesign. Det ble derfor naturlig at han valgte å spisse sin kompetanse inn mot frontendutvikling. Ved å jobbe tett sammen med designere har han fått en god forståelse for brukers behov og naturlige adferdsmønster, samtidig som han har fokusert på å bli en fremdragende utvikler. Kristoffer har fra starten av sin karriere vært med på prestisjetunge prosjekter i flere spennende områder innen både bank-, marine- og oljesektor. Han har en evne til å raskt tilpasse seg nye omgivelser, og å lære kundens behov å kjenne.

Kristoffer har også et glødende engasjement for musikk, og bruker store deler av sin fritid på å skrive og produsere låter. Han trives både med dataspill og fjellturer, og spiller aktivt frisbeegolf om sommeren. Kristoffer valgte først og fremst å begynne i Sonat for å slippe å ha et stort byråkrati rundt seg. Han trives med å kjenne folkene rundt seg, og han har funnet glede i å kunne være med på å påvirke hvordan selskapet formes videre.


Min ekspertise

Systemutvikler, frontend og designutvikling.

 • ARTIKKEL
  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Kristoffer Lund

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad