Kristoffer Lund+47 957 04 987

kristoffer.lund@sonat.no


Helt fra barndommen har Kristoffer hatt en brennende interesse for teknologi og webdesign. Det ble derfor naturlig at han valgte å spisse sin kompetanse inn mot frontendutvikling. Ved å jobbe tett sammen med designere har han fått en god forståelse for brukers behov og naturlige adferdsmønster, samtidig som han har fokusert på å bli en fremdragende utvikler. Kristoffer har fra starten av sin karriere vært med på prestisjetunge prosjekter i flere spennende områder innen både bank-, marine- og oljesektor. Han har en evne til å raskt tilpasse seg nye omgivelser, og å lære kundens behov å kjenne.

Kristoffer har også et glødende engasjement for musikk, og bruker store deler av sin fritid på å skrive og produsere låter. Han trives både med dataspill og fjellturer, og spiller aktivt frisbeegolf om sommeren. Kristoffer valgte først og fremst å begynne i Sonat for å slippe å ha et stort byråkrati rundt seg. Han trives med å kjenne folkene rundt seg, og han har funnet glede i å kunne være med på å påvirke hvordan selskapet formes videre.


Min ekspertise

Systemutvikler, frontend og designutvikling.
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Kristoffer Lund

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Vi ønsker Kristoffer velkommen til Sonat i Oslo!

  Kristoffer Lund har kommet i gang i Sonat Oslo.

  Han har en allsidig utdannelse innen IT fra Universitet i Agder, og har spesialisert seg innen frontend med React som sitt favorittrammeverk. Han har jobbet i store prestisjeprosjekter innen bank, marine- og oljeindustri, både som tech-lead og som ansvarlig for å videreformidle skisser fra designere til utviklere.

  Ved å jobbe tett med designere har han utviklet en viktig erfaring med implementasjon av design som skal fremheve styrken til både designere og utviklere.

  Les mer