Li-Hsuan Chen
Artikler

Li-Hsuan Chen


+47 403 080 86

li-hsuan.chen@sonat.no


Li-Hsuan har over 15 års erfaring som profesjonell designer. Hun brenner for å distribuere design som tilrettelegger for meningsfulle og innovative prosesser som gir verdi for organisasjoner og leverer på deres kundeløfter.
Li-Shuan har jobbet med UX Design i teknologisektoren i både Norge og Taiwan og har en Bachelor of Science og Master of Design som gjøre henne rustet til å oversette kompleks informasjon til interaksjonsdesign, som medisinsk vitenskap til visuell kommunikasjon. Det har hun bevist gjennom mer enn ti bruksmodellpatenter basert på innovasjon inne UX-design og UI-design. Som sjefsdesigner har hun fått jobbe tett med anerkjente selskap som Dell, HP, Sony, Tesco UK, Helse Berge mm.

Li-Hsuan er en stor fan av kognitiv nevrovitenskap, som hun henter inspirasjon fra når hun som UX designer observerer fra ulike perspektiver.
Hun elsker yoga, dans og matlaging, hvis hun ikke designer en app, designer hun nok en matrett. Det er prosjekter med dybde og positiv innflytelse for det norske samfunnet som ligger hjerte hennes nærest. Å kunne se det positive resultatet av det man har vært med å designe, over flere år er hennes store mål og hovedgrunnen til at hun begynte i Sonat.


Min ekspertise

UX, UI, GUI Design

  • ARTIKKEL
    Bli bedre kjent med Li-Hsuan Chen

    Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Trine Tolfsby