Marius Brataas
Artikler

Marius Brataas


40452635

marius.brataas@sonat.no


Marius er en fyr med svært mye nysgjerrighet rundt alt av programmering og maskinlæring. På kvelden etter jobb holder han ofte på med sine egne prosjekter, og har via slike prosjekter blitt kontaktet av mange som ønsker å samarbeide med ham. Eksempelvis har han brukt mye tid sammen med startups som har trengt hjelp med egen kodebase, og som også har brukt ham som instruktør i maskinlæring og programmering generelt. Egentlig er han utdannet elektroingeniør, men han syntes programmering og matematikk var mye mer gøy å jobbe med, og har selv lært seg nok til å bli en svært kompetent utvikler, som fremdeles utforsker nye og spennende biblioteker hver gang han finner fler. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Marius valgte Sonat på grunn av det sterke fagmiljøet og den åpenbart høye kompetansen til kollegaene.

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Marius Brataas

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  En hybrid fagdag i ny drakt på Rebel!

  Fredag 11. februar var det duket for ny fagdag i Oslo. Denne gangen delte vi fagdagen i to parallelle løp for første gang: presentasjonsteknikk og kunstig intelligens. Vi kjørte en hybrid-løsning med mulighet for både fysisk oppmøte og digital deltakelse. Oppdelingen av temaer gjorde at hver person kunne dypdykke i emnet de synes var mest spennende, og fagdagen ble en stor suksess både faglig og sosialt.


  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment