Terje Tjervaag+47 908 81 390

terje.tjervaag@sonat.no


Terje Tjervaag er en engasjert og entusiastisk utvikler med lang erfaring som team lead og teknisk prosjektleder. Han er opptatt av at de rundt ham skal trives på jobb, og vet at de gode løsningene kommer når alle som deltar brenner for resultatet.

Han har 15 års erfaring innen en rekke bransjer; offentlig, kraft, bank og finans, media og transport. Terje har bidratt som frontend-, mobil- og apputvikler og har erfaring fra sikkerhetsgjennomganger og penetrasjonstester. Stor interesse for engasjerende og tilgjengelige brukeropplevelser bygget på solid teknisk fundament.

På fritiden driver Terje med musikk og spiller gitar og piano, både i ulike band og i godt lag. Han har også en stor interesse for koblingen mellom teknolgi og musikk både i programvare og elektronikk.

Terje valgte Sonat fordi han så etter et sterkt faglig fellesskap med mulighet for personlig utvikling og fokus på selvledelse.


Min ekspertise

App, frontend, fullstack, tech lead, sikkerhet
 • ARTIKKEL

  Vi ønsker Thomas og Terje velkommen til Sonat i Bergen!

  I dag har vi fått 2 nye kollegaer.

  Thomas Ellingsen starter i dag. Thomas har i hovedsak jobbet med IT-systemer innen veldig ulike fagfelt som helse, shipping, forsikring og olje.

  Terje Tjervaag har også første arbeidsdag. Terje er en dyktig, entusiastisk og positiv utvikler med bred erfaring fra app-, web- og sikkerhetsprosjekter innen en rekke bransjer.

  Vi i Sonat gleder oss til å ha de med på laget og det styrker oss innenfor flere områder som brukeropplevelse (UX), arkitektur, sikkerhet, frontendutvikling, backendutvikling og mobilutvikling. Velkommen til begge to.

  Les mer