Terje Tjervaag
Artikler

Terje Tjervaag


+47 908 81 390

terje.tjervaag@sonat.no


Terje Tjervaag er en engasjert og entusiastisk utvikler med lang erfaring som team lead og teknisk prosjektleder. Han er opptatt av at de rundt ham skal trives på jobb, og vet at de gode løsningene kommer når alle som deltar brenner for resultatet.

Han har 15 års erfaring innen en rekke bransjer; offentlig, kraft, bank og finans, media og transport. Terje har bidratt som frontend-, mobil- og apputvikler og har erfaring fra sikkerhetsgjennomganger og penetrasjonstester. Stor interesse for engasjerende og tilgjengelige brukeropplevelser bygget på solid teknisk fundament.

På fritiden driver Terje med musikk og spiller gitar og piano, både i ulike band og i godt lag. Han har også en stor interesse for koblingen mellom teknolgi og musikk både i programvare og elektronikk.

Terje valgte Sonat fordi han så etter et sterkt faglig fellesskap med mulighet for personlig utvikling og fokus på selvledelse.


Min ekspertise

App, frontend, fullstack, tech lead, sikkerhet

  • ARTIKKEL
    Bli bedre kjent med Terje Tjervaag

    Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad