Terje Wiesener
Artikler

Terje Wiesener


+47 951 67 433

terje.wiesener@sonat.no


Terje er partner, seniorkonsulent hos Sonat. Han har bred erfaring med systemutvikling generelt, men har spesiell interesse for interaktiv 3D-visualisering, virtuell virkelighet (VR), geomatikk og GIS. Han er ansattrepresentant i styret og med i sosialkommiteen. Terje er utdannet som sivilingeniør i datateknikk, og har i tillegg en mastergrad i Technology Management. Terje er nysgjerrig, kvalitetsbevisst og opptatt av å skape gode opplevelser for sluttbrukerene. Han er opptatt av temaer som programmeringsspråk, metodikk og applikasjonsdesign. Samtidig har han en pragmatisk tilnærming til disse temaene, og har fortsatt til gode å finne Den Ene Løsningen som er best til alt. Som person er Terje blid, positiv, ydmyk og lett å samarbeide med. Han er glad i mennesker og mener at alle har noe å bidra med.

Terje digger Sonat fordi han har fantastiske kollegaer, medbestemmelsesrett, god lønnsmodell, masse morsomme treff og turer og veldig gode diskusjoner!


Min ekspertise

Systemutvikling .NET, Techlead, 3D/VR.

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Terje Wiesener

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Vi ønsker Terje velkommen til Sonat Consulting Oslo.

  I dag begynner Terje Wiesener i Sonat Consulting Oslo. Det er en stor glede for oss å ønske Terje velkommen på laget. Terje har master i Datateknikk og Teknologiledelse fra NTNU og har mer enn 15 års erfaring fra programutvikling.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment