Tommy Odland+47 952 18 768

tommy.odland@sonat.no


Tommy jobber med kvantitativ modellering og data science. Han har mastergrad i anvendt matematikk, og er faglig interessert i maskinlæring, optimering, statistikk og algoritmer. For kundene er han opptatt av å skape robuste løsninger som gir bedriften stor forretningsverdi. Tommy kombinerer teoretisk forståelse med praktisk gjennomføringsevne, og er gjerne med på hele prosessen fra idé til produksjonssatt system. Han programmerer hovedsaklig i Python, og er opptatt av god kodekvalitet og reproduserbare analyser.

Fritiden går til aktiviteter med venner, bekjente og samboeren. Tommy er lidenskapelig opptatt av styrketrening, og vant norgesmesterskapet i styrkeløft i sin ungdom. Ellers leser han bøker og driver sporadisk med foto. Han valgte Sonat på grunn av et sterkt faglig og sosialt miljø, og er glad for å jobbe i en mindre bedrift der man kjenner kollegene sine godt.


Min ekspertise

Maskinlæring, optimering og statistisk analyse
 • ARTIKKEL

  EM feberen har nådd Sonat!

  Fotball er en av verdens mest populære idretter - og i disse dager er fotballfeberen total! Europamesterskapet i fotball er mildt sagt vanskelig å gå glipp av. Det diskuteres på alle nivåer, i alle kanaler og ved alle anledninger. Amatører og profesjonelle liker å se kamper og teoretisere om resultatene. Men kan vi estimere utfallet av fotballkampene ved hjelp av data?

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Tommy begynner i Sonat!

  Denne uken har Tommy Odland begynt i Sonat. Tommy har blant annet erfaring fra Sparebanken Vest og han har en mastergrad fra UiB der han har fordypet seg i anvendt matematikk, informatikk og en ingeniørbachelor innen undervannsteknikk.

  Les mer