Trine Aa. Tolfsby+47 982 52 670

trine.tolfsby@sonat.no


Trine Tolfsby er Markedssjef for Sonat AS og sitter i ledergruppen i Oslo. Hun brenner for god kommuniksjon, relasjonsledelse, strategi og forretningsutvikling. Trine er en dyktig formidler med glimt i øyet. Hun har erfaring fra internasjonale selskap, reklame og kommunikasjonsbyrå og retail bransjen, og de siste årene har hun jobbet med startups innenfor bærekraft og teknologi. Trine er av den svært nysgjerrige pippitypen, positiv av natur og alltid ivrig på å lære mer. Energien hentes når kreativiteten får utløp, om det er i bråkete verktøy som sag, drill og borhammer, tegning, yoga, joggetur eller matlaging for familie og venner.
Trine startet i Sonat på grunn av deres sterke fagmiljø, fokus på utvikling og gode prosesser og fordi hun har det gøy på jobb ;)


Min ekspertise

Markedssjef, Salgsledelse, Lederutvikling, Prosjektledelse, Forretningsutvikling
 • ARTIKKEL

  Mangfold - finnes det ingen quick fix?

  Mangfold er viktig, det kan gi konkurransefortrinn! Vi mennesker er ulike, vi effektiviserer oss ved å ta beslutninger basert på erfaringer, derfor er det viktig å sikre oss team som reflekterer dette. Fallgruver med en homogen gjeng, er at blindsoner ikke oppdages og vi går glipp av viktig innsikt. Når vi er ulike, ser vi verden fra ulike perspektiver og det er et stort potensiale for innovasjon som sikrer bredere kunnskap og innsikt. Dette er lønnsomt for bedrifter, vi blir bedre mennesker og utvider horisonten vår, men er det alltid slik?


  Les mer
 • ARTIKKEL

  Nysgjerrighet, den viktigste suksessfaktoren?

  Nysgjerrigper! Et negativt ladet ord, men hvorfor det? Nysgjerrighet er driveren til alle store fremskritt, nysgjerrighet trigger belønningssystemet vårt, det vekker engasjement, innovasjon og motivasjon. Allikevel viser forskning at vi ikke er flinke til å fremmer nysgjerrighet i bedriftene våre, har du hentet ut potensialet som ligger i nysgjerrighet?

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Trine Tolfsby

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer