Microsoft .NET

Bli med i et av Oslos ledende Microsoft .NET miljøer hos Sonat Consulting!
Sonat Consulting er et av Oslos raskest voksende IT-konsulentselskaper, og vi har etablert oss som en viktig aktør innen systemutvikling. Vi søker nå etter dedikerte utviklere som ønsker å bli en del av vårt dynamiske miljø.


Hva gjør en Microsoft-utvikler i Sonat Consulting?

Som utvikler i Sonat Consulting vil du være med på å skape innovative løsninger for våre kunder. Vi jobber med alt fra mindre applikasjoner til store virksomhetssystemer, og vi legger vekt på å være i forkant av teknologitrender. Våre utviklere er lidenskapelige for faget sitt og er kjent for sin kompetanse og evne til å dele kunnskap med kollegaene sine. Hos oss får du sjansen til å delta i spennende prosjekter samtidig som du utvikler din egen kompetanse. Vi er interessert i å høre om dine ambisjoner, og sammen finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.


Hva vi ser etter:

 • Vi ser etter deg som har minst tre års erfaring med utvikling i C# /.NET og solid kompetanse innen Microsoft Azure eller andre skytjenester.
 • Du har sterke meninger om teknologi og trives med å diskutere ideer med kollegaene dine.
 • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.Hva Sonat Consulting kan tilby deg:

 • Konkurransedyktig lønn: Vi tilbyr konkurransedyktig lønn som anerkjenner dine ferdigheter og erfaring.
 • Firmaturer: Vi arrangerer to firmaturer årlig. Vinterturen er en familievennlig tur til vakre destinasjoner som Geilo, mens sommerturen gir deg sjansen til å utforske spennende steder som Kroatia sammen med din partner.
 • Faglig utvikling: Du får muligheten til å delta på åtte fagdager i året. Disse dagene er dedikert til faglig og sosial utvikling, og gir deg sjansen til å holde deg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene.
 • Sentral beliggenhet: Vårt kontor ligger i hjertet av Oslo sentrum, noe som gir deg en praktisk arbeidsplass og enkel tilgang til byens fasiliteter.
 • Spennende kundeoppdrag: Vi tilbyr utfordrende og varierte kundeoppdrag som gir deg muligheten til å anvende og utvikle dine ferdigheter.
 • Senior fagmiljø: Du vil jobbe sammen med erfarne og motiverte fagfolk som er dedikert til å dele sin kunnskap og støtte din faglige vekst.
 • Sosialt fellesskap: Vi verdsetter samhold og sosialt samvær, og legger vekt på å skape et positivt arbeidsmiljø hvor du kan bygge sterke relasjoner med kollegaene dine.


Dette er bare noen av fordelene ved å være en del av Sonat Consulting Oslo. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte en stimulerende, støttende og trivelig arbeidsplass.


Om Sonat

Sonat Gruppen er en dynamisk organisasjon med ca. 120 ansatte i Norge, og vi opplever en rask vekst.

Vi opererer under tre hovedbrands:

 1. Sonat Consulting er vårt spesialistteam innen utvikling og tradisjonelle IT-tekniske tjenester. Våre eksperter jobber dedikert med å skape innovative løsninger og anvender avanserte teknologier for å møte kundenes behov.
 2. Sonat Figment fokuserer på lavkodeutvikling og profesjonell prosjektledelse. Vi utvikler effektive og skalerbare løsninger ved hjelp av moderne lavkodeverktøy og optimal prosjektstyring for å sikre vellykkede prosjekter.
 3. TheseWays er dedikert til design og forretningsdesign. Vårt team kombinerer kreativitet med dyp forretningsinnsikt for å skape brukervennlige og strategisk vellykkede designløsninger som gir merverdi til våre kunder.


Sonat Gruppen ble etablert i Bergen i 2012 og i Oslo fra 2017. Det er ca. 20 ansatte i Oslo. Vi er stolte av vår kontinuerlige vekst og er dedikert til å levere høykvalitets tjenester til våre kunder. TheseWays er for øyeblikket i ferd med å etablere seg i Oslo og fra januar vil vi være samlokalisert med Sonat Consulting. Dette vil ytterligere styrke vår evne til å samarbeide og levere helhetlige løsninger.


Interessert?

Legg ved din søknad og CV, og søk på stillingen hos Sonat i dag - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknader blir vurdert fortløpende.

Hvis du har flere spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Haakon Skramstad (haakon.skramstad@sonat.no).
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad