Data Engineering

Vi søker Data Engineers - Bli med i et innovativt IT-miljø hos Sonat Consulting!

Sonat Consulting er et lite lettbent kosnulentfirma med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim, og vi søker nå flere Data Engineers med erfaring fra blant annet Snowflake, Databricks eller annen relevant erfaring.Hva gjør en Data Engineer i Sonat Consulting?


Som Data Engineer vil du være ansvarlig for å designe og implementere robuste dataarkitekturer samt utvikle dataløsninger for våre kunder. Vi jobber med alt fra små skalerbare dataløsninger til store datainfrastrukturer, og vi er alltid på utkikk etter å være i forkant av teknologitrender. Våre folk er lidenskapelige for sitt felt og er kjent for sin kompetanse og evne til å dele kunnskap med kollegaene sine. Hos oss får du muligheten til å delta i spennende prosjekter samtidig som du utvikler din egen kompetanse. Vi er interessert i å høre om dine ambisjoner, og sammen finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Hva vi ser etter:

 • Vi ser etter deg som har minst tre års erfaring med utvikling og solid kompetanse innen Snowflake, Databricks eller andre relevante teknologier.
 • Erfaring, og gjerne sertifiseringer, med AWS, Azure eller GCP.
 • Du har sterke meninger om teknologi og trives med å diskutere ideer med kollegaene dine.
 • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.

Hva Sonat Consulting kan tilby deg:

 • Konkurransedyktig lønn: Vi tilbyr konkurransedyktig lønn som anerkjenner dine ferdigheter og erfaring.
 • Firmaturer: Vi arrangerer to firmaturer årlig. Vinterturen er en familievennlig tur til vakre destinasjoner som Geilo, mens sommerturen gir deg sjansen til å utforske spennende steder som Kroatia sammen med din partner.
 • Faglig utvikling: Du får muligheten til å delta på åtte fagdager i året. Disse dagene er dedikert til faglig og sosial utvikling, og gir deg sjansen til å holde deg oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene.
 • Sentral beliggenhet: Vårt kontor ligger i hjertet av Oslo sentrum, noe som gir deg en praktisk arbeidsplass og enkel tilgang til byens fasiliteter.
 • Spennende kundeoppdrag: Vi tilbyr utfordrende og varierte kundeoppdrag som gir deg muligheten til å anvende og utvikle dine ferdigheter.
 • Senior fagmiljø: Du vil jobbe sammen med erfarne og motiverte fagfolk som er dedikert til å dele sin kunnskap og støtte din faglige vekst.
 • Sosialt fellesskap: Vi verdsetter samhold og sosialt samvær, og legger vekt på å skape et positivt arbeidsmiljø hvor du kan bygge sterke relasjoner med kollegaene dine.Dette er bare noen av fordelene ved å være en del av Sonat Consulting Oslo. Vi er opptatt av å tilby våre ansatte en stimulerende, støttende og trivelig arbeidsplass.

Om Sonat
Sonat Gruppen er en dynamisk organisasjon med ca. 120 ansatte i Norge, og vi opplever en rask vekst.

Vi opererer under tre hovedbrands:

 • Sonat Consulting er vårt spesialistteam innen utvikling og tradisjonelle IT-tekniske tjenester. Våre eksperter jobber dedikert med å skape innovative løsninger og anvender avanserte teknologier for å møte kundenes behov.
 • Sonat Figment fokuserer på lavkodeutvikling og profesjonell prosjektledelse. Vi utvikler effektive og skalerbare løsninger ved hjelp av moderne lavkodeverktøy og optimal prosjektstyring for å sikre vellykkede prosjekter.
 • TheseWays er dedikert til design og forretningsdesign. Vårt team kombinerer kreativitet med dyp forretningsinnsikt for å skape brukervennlige og strategisk vellykkede designløsninger som gir merverdi til våre kunder.

Sonat Gruppen ble etablert i Bergen, og 2017 i Oslo. Det er ca. 25 ansatte i Oslo per i dag. Vi er stolte av vår kontinuerlige vekst og er dedikert til å levere høykvalitets tjenester til våre kunder. TheseWays vil vi være samlokalisert med Sonat Consulting, dette vil ytterligere styrke vår evne til å samarbeide og levere helhetlige løsninger.

Interessert?

Legg ved din søknad og CV, og søk på stillingen hos Sonat i dag - Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader blir vurdert fortløpende.

Hvis du har flere spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Haakon Skramstad (haakon.skramstad@sonat.no).
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment