Java-utvikler

Bli en del av et ledende Java-miljø hos Sonat Consulting i Oslo!

Sonat Consulting er blant Oslos raskest voksende IT-konsulentselskaper og har etablert seg som en sentral aktør innen systemutvikling. Vi søker nå etter dedikerte Java-utviklere som ønsker å bli en del av vårt dynamiske miljø.


Hva gjør en Java-utvikler i Sonat?

Som Java-utvikler i Sonat Consulting vil du være med på å skape innovative løsninger for våre kunder. Vi jobber med alt fra mindre applikasjoner til store virksomhetssystemer og legger vekt på å være i forkant av teknologitrender. Våre utviklere er lidenskapelige for faget sitt og kjent for sin kompetanse og evne til å dele kunnskap med kollegaene sine. Du får sjansen til å delta i spennende prosjekter samtidig som du utvikler din egen kompetanse. Vi er interessert i å høre om dine ambisjoner, og sammen finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.


Vi ser etter deg som:

  • Har minst tre års erfaring med utvikling i Java eller Kotlin.
  • Du har erfaring med en eller flere av disse teknologiene: Spring Boot, Quarkus, Kafka, REST, Docker eller Kubernetes.
  • Kjennskap til mikrotjenester, containere og skytjenester
  • Du er interessert i utvikling, programmeringsspråk, rammeverk og teknologi. Kanskje du også har jobbet med domenedrevet design eller hendelsesbasert arkitektur?
  • Har sterke meninger om teknologi og trives med å diskutere ideer med kollegaene dine.
  • Har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
  • Besitter gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.



Hva Sonat Consulting kan tilby deg:

Konkurransedyktig lønn: Vi anerkjenner dine ferdigheter og erfaring med konkurransedyktig lønn.

Firmaturer: Vi arrangerer to firmaturer årlig, en vintertur til vakre destinasjoner som Geilo og en sommertur til spennende steder som Kroatia.

Faglig utvikling: Delta på åtte fagdager i året, dedikert til faglig og sosial utvikling.

Sentral beliggenhet: Kontoret vårt ligger i hjertet av Oslo sentrum med en praktisk arbeidsplass og enkel tilgang til byens fasiliteter.

Spennende kundeoppdrag: Vi tilbyr utfordrende og varierte kundeoppdrag som gir deg muligheten til å anvende og utvikle dine ferdigheter.

Senior fagmiljø: Jobb sammen med erfarne og motiverte fagfolk, dedikert til å dele kunnskap og støtte din faglige vekst.

Sosialt fellesskap: Vi verdsetter samhold og sosialt samvær, og legger vekt på å skape et positivt arbeidsmiljø hvor du kan bygge sterke relasjoner med kollegaene dine.


Om Sonat:

Sonat Gruppen er en dynamisk organisasjon med ca. 120 ansatte i Norge og er i rask vekst. Vi opererer under tre hovedbrands:

Sonat Consulting: Spesialistteamet for utvikling og tradisjonelle IT-tekniske tjenester.

Sonat Figment: Fokuserer på lavkodeutvikling og profesjonell prosjektledelse.

TheseWays: Dedikert til design og forretningsdesign.

Sonat Gruppen ble etablert i Bergen i 2012 og i Oslo fra 2017. Vi er stolte av vår kontinuerlige vekst og er dedikert til å levere høykvalitets tjenester til våre kunder.


Interessert?

Legg ved din søknad og CV, og søk på stillingen hos Sonat i dag - Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader blir vurdert fortløpende.

Har du flere spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Haakon Skramstad (haakon.skramstad@sonat.no).






Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad