Hero

Kurs - Architect Master Class 2025

Av Nadeem Qureshi

Publisert 14.09.2024

I Sonat skaper vi verdi hos våre kunder, ved å utvikle innovative løsninger. Det handler om å lytte til våre kunder, forstå deres behov og hjelpe dem med å skape løsninger. Løsninger som overgår deres forventninger, men samtidig leveres på spesifikasjon, tid og kostnad. For at vi som leverandør skal være i stand til å gjøre dette må vi alltid søke å utvikle oss – både som enkeltpersoner og som selskap.


I det siste året har flere av oss blitt kjent med IDesign. En metodikk som gjør oss bedre i stand til å levere IT-prosjekter som er i tråd med spesifikasjoner, levert til riktig tid og innenfor de avtalte økonomiske rammer. Metoden sikrer også at våre kunder får en arkitektur som gjør det enkelt å implementere endringer som følge av nye behov.

I mars 2025 henter vi Juval Lövy fra IDesign til Oslo for å holde Architect's Master Class. I løpet av fem intense dager lærer du å lede programvareprosjekter ved hjelp av arkitekturmetoder som reduserer risiko og tidsbruk. Kurset gir deg innsikt i hvordan du best kan bygge skalerbare og robuste systemer.

Jeg anbefaler derfor alle som søker en dypere forståelse av hvordan arkitekturvalg gjør det mulig for oss å treffe blink på tid, kostnader og kvalitet å melde seg på Architect's Master Class.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment