Hero

Store milepæler for Sonat Oslo

Av Celina Rongved

Publisert 26.08.2024

Daglig leder med fokus på Data Engineering

Først og fremst er vi utrolig glade for å fortelle at Haakon Skramstad nå offisielt er vår daglige leder i Sonat Oslo. Han har vært i Sonat i et år og har tidligere fungert som Direktør for salg og forretningsutvikling, men er nå endelig signert som den offisielle daglige lederen i Sonat Oslo. Haakons primære oppgave er å få Sonat Consulting Oslo til å doble fra dagens nivå. En av våre fremtidige hovedmålsettinger er å etablere en robust data engineering-kapasitet i Oslo. Vi ser et enormt potensial i å levere førsteklasses data engineering-tjenester til våre kunder. Haakon har en klar visjon for hvordan dette skal utvikle seg:

"Fokuset vil fortsatt være tradisjonelle systemutvikler-tjenester, men også nye satsinger som Data Engineering. Særlig de siste årene har det vært en økning i etterspørslene etter folk som kan bygge dataplattform og hjelpe kundene med KI-løsninger. Vi skal forbli en tech-savvy gjeng, men vi må tilpasse oss etterspørselen i markedet. Vi utelukker ikke at det vil skje flere tilpasninger av konsulent-stallen over tid.”

Data engineering er en viktig del av den moderne teknologien, og med vår satsing på dette området ønsker vi å ligge i forkant av utviklingen. For å lede denne nye satsingen søker Sonat Oslo en dyktig og engasjert person. Sonat Oslo ser etter en ledestjerne som kan være med å bygge opp dette miljøet hos oss. Noen som er villig til å brette opp ermene og ta i et tak er definitivt en egenskap vi ser etter. Det må også være en som er faglig sterk og kjenner godt til teknologitrendene i dette markedet.

Nye Kontorer!

Parallelt med at Sonat Oslo vokser og utvider seg, har vi nå offisielt blitt for mange for våre nåværende kontorer. Derfor er vi utrolig glade for å kunne annonsere at vi har signert kontrakt på nye, fantastiske lokaler på Karl Johan! Dette er første gang vi har egne lokaler i Oslo, og vi er veldig stolte over denne utviklingen. De nye lokalene markerer en betydelig endring i strukturen vår i Oslo. Sonat og These Ways i Oslo setter i gang med å etablere et studio på samme modell som i Bergen, med hjelp fra flinke interiørarkitekt og møbeldesigner Olga-Sofie Krossøy. Vi er veldig fornøyd med at vi har funnet attraktive lokaler sentralt i Oslo sentrum. Innflytting i de nye lokalene vil være allerede i oktober. Det viktigste av alt er at dette blir et rom for god samhandling mellom de ansatte. Det skal være et attraktivt sted å komme 'hjem' til når du er ute i oppdrag.

Vi håper at designet av det nye studioet skal fremme samarbeid, kreativitet og trivsel, noe som kan øke kommunikasjonen, innovasjon og medarbeidertilfredshet. De nye lokalene gir oss også muligheten til å være mer tilgjengelige for våre kunder og samarbeidspartnere. Beliggenheten gjør det enkelt for oss å møte kunder og å invitere våre kunder og partnere til våre nye kontorer.

Fortsetter samarbeidet med These Ways

Selv om vi satser stort på data engineering, vil vi fortsette å vokse innen tradisjonelle utviklertjenester. Samarbeidet med These Ways er en viktig del av denne vekststrategien. Sammen kan vi tilby en bredere portefølje av tjenester og sikre at våre kunder får den beste ekspertisen på flere områder. These Ways er et innovativt selskap som spesialiserer seg på design og utvikling av digitale løsninger. Med deres fokus på brukeropplevelse, design thinking og agile metoder, hjelper de kunder med å transformere sine forretningsprosesser og skape verdifulle løsninger. Sammen med These Ways kan vi tilby kundene våre en helhetlig tilnærming som dekker både teknologiske og forretningsmessige behov. Ved å kombinere vår ekspertise innen tradisjonelle utviklertjenester med These Ways' innovative tilnærming, kan vi tilby mer omfattende løsninger til våre kunder. Vi ser på dette partnerskapet som en viktig del av vår fremtidige suksess og vekst.

"Det flotte er at vi sammen kan tjene hele verdikjeden fra idé til produkt. Sammen kan vi levere ende-til-ende tjenester innenfor teknologi." -Haakon.

Alt i alt står Sonat Oslo godt rustet til å møte de utfordringene og mulighetene som ligger foran oss. Vi ser frem til å fortsette vår reise mot å bli ledende innen data engineering og utviklertjenester i Oslo, samtidig som vi bygger sterke og varige relasjoner med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er takknemlige for støtten fra våre ansatte, kunder og partnere, og vi gleder oss til å fortsette å vokse og utvikle oss sammen.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment