Hero

Velkommen til Ingrid-Alice Bløtekjær.

Av Celina Rongved

Publisert 12.01.2024

Velkommen til Sonat, Ingrid-Alice!

Sonat Consulting gleder seg over å ønske den dyktige Ingrid-Alice Bløtekjær hjertelig velkommen til vårt voksende team. Med en imponerende bakgrunn og lidenskap for teknologi vil Ingrid-Alice utvilsomt tilføre verdifulle perspektiver til våre prosjekter. Ingrid-Alice, 30 år, opprinnelig fra Narvik, har gjort Oslo til sitt hjem de siste 12 årene. Etter å ha fullført en bachelorgrad i Frontend- og Mobilutvikling ved Høyskolen Kristiania, har hun fokusert primært på mobilutvikling, spesielt på Android-plattformen. Hun har også kompetanse innen webutvikling.

Interessen for teknologi har alltid vært en del av Ingrid-Alices liv. Hennes reise startet med å “hacke” seg frem til IP-adressen til anonyme ufine kommentarer. Et vendepunkt kom da hun fikk innsikt i webutvikling gjennom venner som studerte Anvendt Datateknologi på OsloMet. Hun innså da at teknologibransjen ga henne alt hun ønsket av variasjon, arbeidsverktøy og fleksibilitet. Hun ser på teknologibransjen som en utfordrende og engasjerende arena og gleder seg til å se hvor karrieren hennes fører henne i samarbeid med Sonat. Hun er åpen for det meste av prosjekter eller teknologier, men ønsker at det er noe samfunnsnyttig. Foreløpig foretrekker hun teknologier som Android/Kotlin eller React/TypeScript, men er alltid klar for å lære noe nytt.

Når det gjelder kvinners rolle i teknologibransjen, uttrykker Ingrid-Alice bekymring for at mange kvinner går bort fra tekniske roller. Likevel har Ingrid-Alice hatt gleden av å jobbe i et miljø der utfordringer ikke har vært i hovedfokus. Hennes erfaring er preget av støttende kolleger som har ønsket henne det beste og skapt et trygt arbeidsmiljø. Hun mener at denne støtten har vært avgjørende for hennes positive opplevelse som kvinne i teknologibransjen.

Mens hun ser frem til å bistå i spennende prosjekter hos Sonats kunder, vil Ingrid-Alice også være en del av et kompetent fagmiljø som hun ser fram til å vokse sammen med. Hun avslutter med en oppfordring til nysgjerrige sjeler utenfor teknologibransjen, spesielt kvinner, om å utforske programmering gjennom online ressurser som Codecademy, W3Schools, Udemy og Scrimba.

Med Ingrid-Alice Bløtekjær som en ny tilvekst i Sonat Consulting, fortsetter selskapet å styrke sitt team med dedikerte og erfarne profesjonelle innen teknologi og konsulenttjenester.

Velkommen til Sonat!

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad