Hero

Velkommen til Mats Davidsen!

Av Celina Rongved

Publisert 16.10.2024

Vi ønsker velkommen til Mats Davidsen, en dyktig fullstack utvikler. Mats har en bred bakgrunn innen systemutvikling og stor interesse for teknologi. Mats er 28 år gammel, opprinnelig fra Fredrikstad, men bor nå i Oslo. Ved siden av sitt arbeid liker han å tilbringe tid med venner, se fotball og være aktiv med sport.

Han har en mastergrad i datateknologi fra NTNU i Trondheim, der han spesialiserte seg innen systemutvikling. Etter studiene har han jobbet som konsulent og har hovedsakelig jobbet som fullstack utvikler i de fleste av oppdragene sine. «Jeg synes konsulentbransjen gir en unik mulighet til å utforske forskjellige bransjer og teknologier." For Mats handler det om å konstant utvikle seg og få innsikt i ulike forretningsområder.

Som fullstack utvikler forteller Mats: "En av mine styrker er å se sammenhengen mellom de ulike komponentene i en løsning og teknologiene de bruker." For ham er det å være utvikler en kontinuerlig læringsprosess, hvor hvert prosjekt introduserer noe nytt som forbedrer hans ferdigheter. "De aller fleste prosjekter introduserer noe nytt som gjør meg til en enda bedre utvikler, dette er noe som motiverer meg," sier han.

Mats er alltid klar for å forbedre sine ferdigheter og fordype seg i teknologiene han allerede har erfaring med. "Jeg synes det er gøy å bli enda bedre på de teknologiene jeg allerede har jobbet en del med, ettersom de er i konstant utvikling og man aldri blir ferdig utlært," forteller han. Samtidig er han også åpen for å lære nye teknologier, noe som gjør at han hele tiden holder seg nysgjerrig og oppdatert.

I tiden fremover ser Mats frem til å ta del i mange spennende oppdrag hos Sonat, samtidig som han gleder seg til å utvikle seg faglig. "Jeg ser frem til å delta på spennende oppdrag og bli en enda bedre utvikler," sier han. Han ser også frem til de månedlige fagdagene hvor han får muligheten til å lære mer sammen med kollegene sine.

Velkommen til Sonat, Mats! Vi gleder oss over å ha deg med oss.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment