Fredrik Smaamo+47 934 22 099

fredrik.smaamo@sonat.no


Fredrik Smaamo har vært partner og seniorkonsulent i Sonat siden 2019. Han vil helst jobbe med hele stacken, og trives med både utforming av arkitektur og implementering av løsninger. Han er fan av continuous deployment og syntes at infrastruktur ser best ut som kode.

Han har et bankende hjerte for andre utviklere som skal kna videre på koden han har skrevet, og fokuserer alltid på ren og pen kode som skal være lett å forstå. Heller et par kodelinjer ekstra enn en overkomplisert LINQ query som ingen forstår. Dette fører ofte til bedre kode totalt sett.

Fredrik er svært musikkinteressert og han er en ivrig motorsyklist som gjerne nyter en kjøretur når været tillater dette.

Han jobber i Sonat fordi han tenker det er lurt å omgi seg med personer som er smartere enn han selv.


Min ekspertise

Systemutvikling, integrasjon, .NET, DevOps, JavaScript og frontend rammeverk
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Fredrik Smaamo

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Velkommen til Ingebrigt og Fredrik!

  Vi ønsker i dag velkommen til Ingebrigt og Fredrik som har sin første arbeidsdag hos Sonat i Bergen.

  De tilfører kompetanse på systemutvikling, både på .Net, Java og mobil. Vi ser frem til å jobbe sammen med de og de har allerede meldt at de er i støpeskjeen for å holde sin første fagdag!

  Les mer