Pétur Björn Thorsteinsson+47 458 69 893

petur@sonat.no


Petur Björn har vært i Sonat siden 2016. Han kommer fra Island og flyttet til Norge i 2010.

Petur har lang og variert erfaring innen IT og har jobbet med mange forskjellige teknologier og oppgaver. Han har både jobbet med å drifte IT systemer og å utvikle systemer,og har de siste årene jobbet mye innen devops og utvikling i AWS.

På fritiden liker han å gå turer med familien, fluefiske, snowboard, trene fotball, matlagning og å lære om nye ting.

Petur valgte Sonat fordi at de har et meget bra miljø - i Sonat får man veldig gode muligheter for å utvikle seg selv, i tillegg til flere spennende oppdrag.


Min ekspertise

Design og systemutvikling basert på Java/Opensource teknologi og Javascript for front-end utvikling samt bygg og deployment.
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Serverless

  Det var stor spenning knyttet til temaet og Petur hadde sammen med Stig og Roy forberedt det faglige innholdet og treningsoppgavene. Denne fagdagen ble holdt utenfor våre lokaler siden vi har et stort prosjekt kjørende i våre lokaler.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Google Go

  Sonat har det siste året fått mye erfaring med Google Go. Vi har levert og deltatt i lærerike og utviklende prosjekt for TV2, Cutters og Distruptive Technologies. Denne dagen var satt av til dele erfaringene med plattformen og ikke minst gi våre kollegaer en introduksjon til temaet.

  Les mer