Rune Meier+47 934 80 414

rune.meier@sonat.no


Rune er en smidig rådgiver, en naturlig leder, med bred erfaring fra næringslivet, Forsvaret og politikken. Han er en sterk relasjonsbygger og skaper gode resultater gjennom samarbeid med eiere, god markedsforståelse og et sterkt tillitsforhold til ansatte. Rune er ivrig, leken og ikke redd for å ta på seg nye utfordringer.

Rune brenner for smidige løsninger, han er en dyktig coach og teknologisk rådgiver med et godt øye for menneskene og de strategiske foretningsmessige hensynene man må ta med for å skape gode resultater. Han har jobbet mye med veiledning av utviklingsteam, scrummastere og produkteiere og har bred erfaring med de ulike rollene i agile team. Hans driver er å identifisere og løse det som gir kunden størst mulig verdi. Han formidler, forankrer og kommuniserer godt internt og/eller eksternt, på norsk og engelsk.
  • ARTIKKEL

    Bli bedre kjent med Rune Meier

    Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat.

    Les mer