Rune Meier+47 934 80 414

rune.meier@sonat.no


Rune er en smidig rådgiver, en naturlig leder, med bred erfaring fra næringslivet, Forsvaret og politikken. Han er en sterk relasjonsbygger og skaper gode resultater gjennom samarbeid med eiere, god markedsforståelse og et sterkt tillitsforhold til ansatte. Rune er ivrig, leken og ikke redd for å ta på seg nye utfordringer.

Rune brenner for smidige løsninger, han er en dyktig coach og teknologisk rådgiver med et godt øye for menneskene og de strategiske foretningsmessige hensynene man må ta med for å skape gode resultater. Han har jobbet mye med veiledning av utviklingsteam, scrummastere og produkteiere og har bred erfaring med de ulike rollene i agile team. Hans driver er å identifisere og løse det som gir kunden størst mulig verdi. Han formidler, forankrer og kommuniserer godt internt og/eller eksternt, på norsk og engelsk.


Min ekspertise

Forretningsutvikling, Agile Coaching, Organisasjonsutvikling, Produktstrategi, Innsiktsarbeid/Data, Prosessforbedring, Teknologistrategi, Lean Software Development, Lean Startup, Prosjektledelse, Agile metoder, Lean Product Playbook, Målstyring – OKR
Workshops, Fasilitering, Foredrag

 • ARTIKKEL

  FASILITERING - En suksessfaktor for å skape forretningsverdi i en enhver virksomhet! + 5 tips til hvordan man kan drive med god fasilitering.

  + 5 tips til hvordan man kan drive med god fasilitering.

  Som konsulent er man avhengig av å engasjere og fange viktig innsikt og innspill fra prosjektets deltakere. Ved å fange, bearbeide og visualisere diskusjonspunkter på en måte som fremmer nye ideer og tanker kan man i stor grad sikre forankring og eierskap videre i prosessen for å kunne skape mest mulig verdi. Nøkkelen til å lykkes med dette er god fasilitering. Men hva er det egentlig som skal til for å være en god fasilitator, og hvorfor er dette så utrolig viktig? Dette vil vi ta for oss i denne artikkelen i tillegg til å komme med noen tips til hvordan man selv kan bli en bedre fasilitator med noen enkle grep.


  Les mer
 • ARTIKKEL

  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL

  Er du smidig?

  Smidig – eller det engelske agile – er begrep som stadig brukes i presentasjoner og i jobbannonser, spesielt innenfor IT-bransjen. Smidig beskriver at vi følger et sett av ideer om at utviklingen blir bedre om man forlater den tradisjonelle fossefalls-tilnærmingen og mange har derfor trykket det til sitt bryst. Fossefall - en tilnærming som  beskriver et prosjekt som en lineær og sekvensiell utvikling - anses som litt gammeldags og utdatert - og ingen ønsker jo å identifiseres med noe som er utdatert.


  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Rune Meier

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat.

  Les mer