Stefan Bruvik

Stefan Bruvik

Fullstackutvikler


+47 458 67 666

stefan.bruvik@sonat.no


Møt Stefan, vår go-to guy når det gjelder alt fra komplekse backend-puslespill til frontendløsninger som glitrer! Stefan er ikke bare en programmerer; han er en digital kunstner som skaper teknologiske mesterverk. Hans reise begynte i det tidlige 90-tallet med Basic-programmering på C64 og Amiga, og siden den gang har hans lidenskap og nysgjerrighet drevet ham til å stadig utforske nye teknologiske horisonter.

Som fullstackutvikler har Stefan et imponerende repertoar. Han er like hjemme i backend-labyrintene av Java og .NET som han er i de kreative frontendløsningene med React og TypeScript. Men vent, det stopper ikke der – hans arbeid med skyløsninger i Azure og AWS er intet mindre enn imponerende. Tenk deg en Sherlock Holmes i programmeringsverdenen; det er Stefan, alltid klar for å løse de mest utfordrende kodegåtene.

Stefans tid hos DNB privatmarked og ScaleAQ er bare noen av høydepunktene i hans karriere. Hans innsats i å analysere og migrere legacy-systemer til skyplattformer har ikke bare vært et teknisk løft, men også en strategisk game-changer for våre kunder. Han er en mester i å balansere teknisk raffinement med praktiske forretningsbehov.

Men Stefan er ikke bare en kodekriger; han er også en teamspiller som trives med å dele sin kunnskap og løfte sine kolleger. Så hvis du leter etter en utvikler som kan transformere komplekse tekniske utfordringer til elegante løsninger, er Stefan din mann. Han er ikke bare en aktiv del av vårt team – han er en viktig brikke i å forme fremtiden til digital innovasjon.


Min ekspertise

Frontend: JS, TypeScript, React, Next.js m.m

Backend: .NET/C#, Java, Kotlin

Server/sky: AWS, Azure

  Bergen
  C. Sundts gate 17-19
  5004
  Kontaktperson
  Jonny Klemetsen
  Oslo
  Universitetsgata 2
  0164
  Kontaktperson
  Haakon Skramstad