Stefan Bruvik

Stefan Bruvik


Frontendutvikling med React, Next.js, Typescript osv


+47 458 67 666

stefan.bruvik@sonat.no


Stefans interesse for programmering ble vekket da han på 80-tallet spilte Great Giana Sisters og Zak McKracken på C64, og lurte på hvordan man i all verden lager sånne ting. Det fant han ikke ut av, men som den enkle gutten fra landet han er, hadde han ikke tenkt å gi seg med det første. Dermed fortsatte ferden via Amiga, Pentium, Webcrawler og ASP, helt til han fikk seg jobb som PHP-utvikler i 2005. Siden den gangen har han fått “prøve og feile” seg gjennom mange ulike prosjekter både på backend- og frontendsiden, og har jobbet med alt fra skipsmegling og forsvaret, via publiseringssystemer, til akvakultur.

Under livsmottoet “ett skritt av gangen”, går fritiden hans for det meste med til å lære seg noe nytt hver dag. Ellers liker han å levle opp vha. hard styrketrening og mykgjørende yoga. Han har heller ikke helt gitt opp drømmen om å forstå hvordan det der spillet egentlig fungerer.

Med læring, utvikling og problemløsing som noen av sine aller høyeste verdier er det ikke så rart at Stefan valgte å ta steget inn i livet som konsulent. Kombinasjonen høy faglig kompetanse og ellers fantastiske kollegaer gjorde at Sonat ble det helt naturlige valget for Stefan på hans videre ferd som programmerer.