Stefan Bruvik

Stefan Bruvik

Frontendutvikling med React, Next.js, Typescript osv


+47 458 67 666

stefan.bruvik@sonat.no


Stefans interesse for programmering ble vekket da han på 80-tallet spilte Great Giana Sisters og Zak McKracken på C64, og lurte på hvordan man i all verden lager sånne ting. Det fant han ikke ut av, men som den enkle gutten fra landet han er, hadde han ikke tenkt å gi seg med det første. Dermed fortsatte ferden via Amiga, Pentium, Webcrawler og ASP, helt til han fikk seg jobb som PHP-utvikler i 2005. Siden den gangen har han fått “prøve og feile” seg gjennom mange ulike prosjekter både på backend- og frontendsiden, og har jobbet med alt fra skipsmegling og forsvaret, via publiseringssystemer, til akvakultur.

Under livsmottoet “ett skritt av gangen”, går fritiden hans for det meste med til å lære seg noe nytt hver dag. Ellers liker han å levle opp vha. hard styrketrening og mykgjørende yoga. Han har heller ikke helt gitt opp drømmen om å forstå hvordan det der spillet egentlig fungerer.

Med læring, utvikling og problemløsing som noen av sine aller høyeste verdier er det ikke så rart at Stefan valgte å ta steget inn i livet som konsulent. Kombinasjonen høy faglig kompetanse og ellers fantastiske kollegaer gjorde at Sonat ble det helt naturlige valget for Stefan på hans videre ferd som programmerer.

  Bergen
  C. Sundts gate 17-19
  5004
  Kontaktperson
  Jonny Klemetsen
  Oslo
  Universitetsgata 2
  0164
  Kontaktperson
  Trine Tolfsby