Thomas Nøkling
Artikler

Thomas Nøkling


+47 902 73 736

thomas.nokling@sonat.no


Thomas er ikke så høy, men det er heldigvis både hans kunnskap og takhøyde. Han har bred erfaring som konsulent, fra bransjer som bank og finans, tele- og kommunikasjon, kringkasting og offentlig sektor. Ekspertisen hans er Java backend, men han har også erfaring som arkitekt, fullstackutvikler og database.

Utenom jobben, så har Thomas kone, 2 barn og hund. På fritiden liker han ølbrygging, programmere mikrokontrollere, bygge lego, dykke, klatre og produsere musikk.

Det Thomas synes er best med å være konsulent, er problemløsing. Det å kunne ta fatt på en problemstilling, og komme frem til en god løsning - Er en ganske ubeskrivelig følelse. Hans kone er ikke nødvendigvis enig i at alle problemer trenger å løses. Noen ganger er det best å bare lytte.


Min ekspertise

Design og systemutvikling med Java, samt ulike rammeverk for Front-og Backend-utvikling.

 • ARTIKKEL
  Fagdag om ChatGPT og kunstig intelligens

  ChatGPT er i vinden og setter stadig nye rekorder ift omtale og bruksstatistikk. Sonat er opptatt av å ta i bruk de mest effektive verktøy for å skape verdi for kundene og denne fagdagen hadde det som formål. Her så vi på hva verktøyet innebefatter og fikk sett på hvordan det kan brukes ifm våre kundeleveranser men også ift våre interne prosesser.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  ChatGPT - er det et verktøy for å effektivisere utviklingsprosessen?

  "ChatGPT har tatt samfunnet med storm, men har du tenkt over hvordan det kan benyttes i utviklingsteamet ditt? Vi har tatt et dypdykk fra en utviklers perspektiv - god lesing!"

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Thomas Nøkling

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Nye krefter i Sonat Bergen

  Sonat er i konstant utvikling. I dag har Thomas Nøkling og Dag Heradstveit sin første arbeidsdag i Sonat.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment