Tore Løvmo
Artikler

Tore Løvmo


+47 908 90 710

tore.lovmo@sonat.no


Tore Løvmo liker de tunge utfordringene i koden men setter stor pris på å løfte blikket for å se den helhetlige tankegangen rundt løsningene.

Han har jobbet i flere ulike oppdrag med software- og produktutvikling, teknisk prosjektledelse, arkitektur, continuous deployment og digitalisering. Som utvikler har han jobbet primært med Java-rammeverk og er en fremragende utvikler i både Java og teknologiene rundt. Bred kompetanse på backend og integrasjon.

Tore har også kompetanse på en rekke andre teknologier, herunder moderne metodeverk, andre utviklingsrammeverk, skyløsninger og front-end løsninger. 14 års erfaring hovedsakelig innen bank, forsikring/pensjon.

På fritiden er han er opptatt av å bidra til at barn har et tilbud på de ulike arenaene som hans barn har deltatt i. Dette har gitt han ulike verv fra foreldrekontakt til styremedlem og er nå trener i håndball for minstemann.

Valget falt på Sonat grunnet fokusen som ligger på faglig utvikling både felles og individuelt, det hjalp at han allerede hadde flere kompiser her. :-)


Min ekspertise

Software- og produktutvikling, teknisk prosjektledelse, arkitektur, continuous deployment og digitalisering

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Tore!

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  I dag ønsker vi Ruben Havre og Tore Løvmo velkommen til Sonat

  I dag ønsker vi Ruben Havre og Tore Løvmo velkommen til Sonat.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment