Dag Østgulen Heradstveit

Dag Østgulen Heradstveit+47 909 63 610

dag.heradstveit@sonat.no


Dag har jobbet som seniorkonsulent i Sonat siden 2017 og har en master i Informasjonsvitenskap i fra UiB.

Han har erfaring i fra forskningsdata, media, finans, kraft, telekom og skytjenester. Han trives best i rollen som utvikler og en lett arkitekt, men trår mer enn gjerne til dersom det er behov på DevOps-siden. Miljø og bærekraft er viktig for Dag. Derfor er han opptatt av ressursbruk i valg av teknologi legges til grunne når valg fattes og mener alle må være sitt ansvar bevisst her.

På fritiden er det familien, styrketrening, nye programmeringsspråk, små prosjekter for å lære seg ny teknologi og gaming som står i fokus. Det har også blitt tid til å bygge k8s cluster på Raspberry Pi’s for å kjøre småprosjekter. Ansatte i Sonat har et meget godt rykte, både faglig og personlig. Derfor valgte Dag Sonat.


Min ekspertise

Backend basert på Java og Spring teknologier. Frontend basert på funksjonelle språk. Last-testing og DevOps.
  • ARTIKKEL

    Fagdag i mai - Rust og Fasilitering

    Så var vi neste tilbake for fullt med fagdagkonseptet vårt. Tema var Rust og Fasilitering av Workshops. Vi valgte å dele oss inn i grupper rundt om i byen slik at vi klarte å overholde smittevernhensynet. Det gikk meget bra og avslutningen i sol på terrassen i Grieggården har vi sett frem til i måneder.

    Les mer