Roy Kjellid+47 984 00 800

roy.kjellid@sonat.no


Roy begynte i Sonat i 2013 og har lang erfaring med design, systemutvikling og arkitektur fra media, bank, og offentligsektor.

Han er en allsidig ressurs som fungere både som utvikler,teknisk leder og arkitekt. Roy digger å lære nye teknologier, språk og metoder. Dette kommer frem når en ser alt det ulike han har jobbet med.

I tillegg er han en svært utadvendt konsulent som bidrar mye for å skape en hyggelig arbeidsplass.

På fritiden liker Roy seg på en topptur på ski, og hvis han får litt fritid fra familien så er det fullt mulig han titter på en fotballkamp med noe godt å drikke i hånden :)


Min ekspertise

Systemutvikling, teknisk arkitektur, java, .net og mobile løsninger.
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Roy Kjellid

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Hvorfor konsulent?

  Har du noen forutinntatte formeninger om hvordan det er å være konsulent? Sikker på at konsulentlivet ikke er for deg? Eller er gresset grønnere på andre siden?

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Serverless

  Det var stor spenning knyttet til temaet og Petur hadde sammen med Stig og Roy forberedt det faglige innholdet og treningsoppgavene. Denne fagdagen ble holdt utenfor våre lokaler siden vi har et stort prosjekt kjørende i våre lokaler.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Docker

  Formålet med dagen var å se på Docker som verktøykasse og avmystifisere innholdet i den. Dernest å gi et godt innblikk i når Docker ikke skal benyttes samt når det kan være mest hensiktsmessig. I tillegg ønsket vi å gi et innblikk i praktisk bruk av Docker.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Blockchain

  Fagdagen i oktober hadde temaet Blockchain. Et tema som er behørig omtalt i media og hvor det knyttes store forventninger til. Roy og Jan-Terje stod for dagens innhold. Forberedelsene var grundige.

  Les mer