Thomas Mellin-Olsen

Thomas Mellin-Olsen+47 917 98 489

thomas.mellin-olsen@sonat.no


Thomas har lang erfaring fra relasjonsbygging og salg av konsulenttjenester. Han er opptatt av at de rundt han lykkes med sine faglige ambisjoner og trives på jobb.

Thomas er en engasjert pådriver og har hatt roller i organisasjonsarbeid næringslivet i Bergen, både næringslivet generelt og spesielt rettet mot Energi. Han var i sin ungdom en habil lengdehopper og jobber nå for at kollegaer og kunder skal kunne nå lenger, og oppnå gode resultater i sine prosjekter.

Thomas er en aktiv familiefar med to jenter og engasjert friidrettstrener for dem. Han er opptatt av å skape gode og langvarige relasjoner med både kunder og kollegaer.


Min ekspertise

Salg og forretningsutvikling i Sonat.
 • ARTIKKEL

  Fagdag i mai - Rust og Fasilitering

  Så var vi neste tilbake for fullt med fagdagkonseptet vårt. Tema var Rust og Fasilitering av Workshops. Vi valgte å dele oss inn i grupper rundt om i byen slik at vi klarte å overholde smittevernhensynet. Det gikk meget bra og avslutningen i sol på terrassen i Grieggården har vi sett frem til i måneder.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Thomas Mellin-Olsen

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer