Dag Inge Helgøy

Dag Inge Helgøy+47 930 14 639

dag.helgoy@sonat.no


Dag Inge har jobbet som konsulent i Sonat siden 2019. Han trives godt som konsulent og har erfaring fra bransjer som eiendom, bank og kollektivtrafikk.

Dag Inge er utdannet sivilingeniør fra NTNU med en mastergrad i datateknologi. Noe av det beste han vet er å sette seg inn i nye spennende teknologier og problemstillinger, spesielt innen kunstig intelligens. På fritiden finner du enten Dag Inge i fult regntøy i sandkassen eller på sykkeltur med toåringen og kona. Hvis anledningen for barnefri derimot skulle by seg sier han heller ikke nei takk til litt gaming eller en god brettspillkveld.

Han synes oppdragene i Sonat byr på spennende utfordringer og mulighet for videre læring og utvikling i fagfeltet. Dette, i tillegg til gode månedlige fagdager, var avgjørende i valget om å jobbe for Sonat.


Min ekspertise

Dataanalyse, datalagring, visualisering og maskinlæring
  • ARTIKKEL

    Er maskinlæring noe for deg?

    Maskinlæring er et uttrykk som blir mye brukt og kan høres imponerende ut, men hva er det egentlig? Og hva er verdien av maskinlæring? I denne artikkelen ønsker jeg å sette maskinlæring i sammenheng sammen med noen andre lignende teknikker, fortelle noen historier fra virkeligheten, og advare mot noen fallgruver.

    Les mer