Dag Inge Helgøy+47 930 14 639

dag.helgoy@sonat.no


Dag Inge har jobbet som konsulent i Sonat siden 2019. Han trives godt som konsulent og har erfaring fra bransjer som eiendom, bank og kollektivtrafikk.

Dag Inge er utdannet sivilingeniør fra NTNU med en mastergrad i datateknologi. Noe av det beste han vet er å sette seg inn i nye spennende teknologier og problemstillinger, spesielt innen kunstig intelligens. På fritiden finner du enten Dag Inge i fult regntøy i sandkassen eller på sykkeltur med toåringen og kona. Hvis anledningen for barnefri derimot skulle by seg sier han heller ikke nei takk til litt gaming eller en god brettspillkveld.

Han synes oppdragene i Sonat byr på spennende utfordringer og mulighet for videre læring og utvikling i fagfeltet. Dette, i tillegg til gode månedlige fagdager, var avgjørende i valget om å jobbe for Sonat.


Min ekspertise

Dataanalyse, datalagring, visualisering og maskinlæring
 • ARTIKKEL

  Vi ønsker Dag Inge velkommen til Sonat i Bergen!

  Dag Inge Helgøy har i dag sin første arbeidsdag i Sonat.

  Hans erfaring innen dataanalyse, visualisering og maskinlæring vil komme oss og kundene til nytte fremover! Dag Inge har interesse for hele verdikjeden rundt å frakte data, samt å skape verdi ut av de.

  Les mer
 • PROSJEKT

  BOB - DET ER LURT Å BLI MEDLEM 

  BOB leder teknologisatsing i eiendomsbransjen

  BOB er Vestlandets største boligbyggelag, med over 70 000 medlemmer. De er en engasjert og profesjonell by-utvikler og bygger boliger for sine medlemmer. Deres visjon er å bygge fellesskap!

  BOB er initiativtaker for eiendomsteknologi-klyngen Proptech Innovation. Dette er en klynge med aktører fra forskjellige bransjer og som har ett felles mål - å finne nye måter å samarbeide på for å kunne lage bedre og mer innovative løsninger for fremtiden.

  Les mer