Stig Hausberg+47 916 85 476

stig.hausberg@sonat.no


Stig Hausberg er partner og har vært med i Sonat siden oppstarten i 2012.

Stig er en allsidig fullstack utvikler som har jobbet i både Microsoft og Java verden i forskjellige oppdrag. Stig tar raskt eierskap til prosesser i nye oppdrag og har bred erfaring innen skyløsninger, og har fått solid erfaring med sikkerhet og API de siste årene. Han har god domeneinnsikt innen finans, fra forsikring, verdipapir til Bank. Han har bachelor fra Norge og Master fra Australia.

Når ikke Stig er på jobb, er han en fullstack familiemann, med stor kjærlihet for Ulriken og Bergensfjellene.


Min ekspertise

Systemutvikling med Microsoft .net og Java.
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Stig Hausberg

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Serverless

  Det var stor spenning knyttet til temaet og Petur hadde sammen med Stig og Roy forberedt det faglige innholdet og treningsoppgavene. Denne fagdagen ble holdt utenfor våre lokaler siden vi har et stort prosjekt kjørende i våre lokaler.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Front-end utvikling med React

  Formålet med dagen var å gi en introduksjon til React som er en front-end teknologi stadig flere av våre kunder benytter seg av. Facebook er ikke bare sosiale medier. Det er blitt et tungt teknologiselskap som setter standarder for teknologiutvikling. React er deres utviklingsverktøy for front-end utvikling.

  Les mer