Tobias Laupsa Nilsen+47 406 31 865

tobias.nilsen@sonat.no


Tobias har en mastergrad i biologisk inspirert kunstig intelligens fra NTNU, men bruker den sjelden. Istedenfor å lage robothjerner har han jobbet som utvikler på en lang rekke web-prosjekter innen telekom, media og spesielt bank og finans.

Tobias liker å løse problemer og er kanskje den eneste i norge som liker å fikse andres (og egne) bugs. Når han ikke er på jobb plager han sin samboer og barn med ting de ikke er veldig interesserte i, gamer og forsøker å løpe fortere og løfte tyngre. T

obias byttet jobb fra et stort internasjonalt konsulentselskap til Sonat fordi han liker fleksibilitet, flinke folk og flate hierarkier.


Min ekspertise

Systemutvikling, web, .net, java og mobil
 • ARTIKKEL

  Tobias har første arbeidsdag

  Tobias kommer fra Cap Gemini i Bergen og har sin første arbeidsdag i dag. Tobias har bakgrunn fra NTNU innen datateknikk. Han har sterk kompetanse på både Javascript, java, C# og .Net.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – User Interfaces

  Tradisjonen tro så ble det holdt en fagdag i mars om user interface. Dagen var planlagt over lang tid av Ricki, Tobias og Øyvind. Dagen var lagt til Radisson Bryggen. Programmet var tett pakket og tempoet stort.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Battle of Code – Fagdag

  Fredag 12.05.17 var det tid for den årlige uhøytidelige programmeringskonkurransen som nå er blitt en tradisjon i Sonat Consulting AS.

  Les mer