Tobias Laupsa Nilsen
Artikler

Tobias Laupsa Nilsen


+47 406 31 865

tobias.nilsen@sonat.no


Tobias har en mastergrad i biologisk inspirert kunstig intelligens fra NTNU, men bruker den sjelden. Istedenfor å lage robothjerner har han jobbet som utvikler på en lang rekke web-prosjekter innen telekom, media og spesielt bank og finans.

Tobias liker å løse problemer og er kanskje den eneste i norge som liker å fikse andres (og egne) bugs. Når han ikke er på jobb plager han sin samboer og barn med ting de ikke er veldig interesserte i, gamer og forsøker å løpe fortere og løfte tyngre. T

obias byttet jobb fra et stort internasjonalt konsulentselskap til Sonat fordi han liker fleksibilitet, flinke folk og flate hierarkier.


Min ekspertise

Systemutvikling, web, .net, java og mobil

 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Tobias Laupsa Nilsen

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fagdag i februar - Bergen tilbake til normalen

  Vi har gjennom snart 10 år nå arrangert fagdager og det har utviklet seg til å bli en dag med flere tema. Etter 2 år med pandemi er vi tilbake til normalen og vi kunne møtes i våre lokaler i Grieggården. Temaene for dagen var erfaringsdeling med CSS & Databaser og Maskinlæring.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment