Hero

Fagdag i februar - Bergen tilbake til normalen

Av Jonny Klemetsen

Publisert 24.02.2022

Fagdag i Grieg-Gaarden

Etter hvert som fagmiljøet i Sonat vokser, har vi målsetning om et bredere faglig tilbud på fagdagene våre. Denne fagdagen var intet unntak, når vi gjennomførte 2 spor i Grieg-Gaarden.

Spor 1 - DB, the basics/CSS, the basics
Best practices og Do's and Don'ts er viktige for å unngå å falle de vanlige fallgruvene. Derfor har vi hadde vi ett spor hvor vi fokuserte på dette for "enkle tema" som nesten alle utviklere en eller annen gang kommer borti. Databaser og CSS. Begge deler er lette å gjøre, men også lett å gjøre feil.

Våre beste på de respektive temaene kunnskapsdelte om sine erfaringer de har gjort og feil de har begått igjennom mange år som senior konsulenter.

Spor 2 - ML Data Assimilation
På dette sporet ledet våre data scientister deltakerne gjennom dataassimilasjon. Vi studerte Kalmanfiltrering og Utvidet Kalmanfiltrering og hvordan dette brukes for å knytte sammen modell og observasjon. Teori ble blandet sammen med praktiske oppgaver og gjort til et spennende innblikk i matematikkens verden.

Dagen ble som alltid avsluttet med en hyggelig middag, og det er ekstra kjekt å se at vi nå er på full fart mot normale tider og kan tilbring mer tid sammen.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment