Christian Sloper+47 907 42 410

christian.sloper@sonat.no


Christian Sloper er partner og gruppeleder for data science og maskinlæring i Sonat. Har er over gjennomsnittet opptatt av godt fagmiljø og trivsel, som gjør at han har hatt flere roller i Sonat, deriblant ansatte representant i styret vårt og som gruppeleder. Han mener økt trivsel gir økt effektivitet.

Christians fokus er på arkitektur og operalisering av datavitenskap, for det er ikke nok å ha datavitenskapsmodellene, de må også tas i bruk. Christian har doktorgrad i algoritmer og kompleksitetsteori, og 15 års erfaring innen datalagring, datateknikk og programmering. På fritiden trives han best i rollen som pappa, og å leke med tallteori og mennesker.

Christian valgte Sonat fordi han ønsket et seniorselskap med fokus på faglig utvikling og trivsel.


Min ekspertise

Maskinlæring, kunstig intelligense og datamining.

 • ARTIKKEL

  Fagdag i februar - Bergen tilbake til normalen

  Vi har gjennom snart 10 år nå arrangert fagdager og det har utviklet seg til å bli en dag med flere tema. Etter 2 år med pandemi er vi tilbake til normalen og vi kunne møtes i våre lokaler i Grieggården. Temaene for dagen var erfaringsdeling med CSS & Databaser og Maskinlæring.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Er maskinlæring noe for deg?

  Maskinlæring er et uttrykk som blir mye brukt og kan høres imponerende ut, men hva er det egentlig? Og hva er verdien av maskinlæring? I denne artikkelen ønsker jeg å sette maskinlæring i sammenheng sammen med noen andre lignende teknikker, fortelle noen historier fra virkeligheten, og advare mot noen fallgruver.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  How not to fail at machine learning before you even begin

  Learn more about what it is, and how not to fail in your attempt to create new value with machine learning. Missed our webinar - view a recording of the webinar here.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Vi forsterker miljøet innen maskinlæring

  I dag har Christian Sloper først arbeidsdag hos oss. Christian skal arbeide i vårt team for maskinlæring og kunstig intelligens.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Maskinlæring og prediktiv analyse

  Maskinlæring og prediktiv analyse
  Kurs i trening av maskiner og algoritmer

  Les mer