Christian Sloper+47 907 42 410

christian.sloper@sonat.no


Christian Sloper er partner og gruppeleder for data science og maskinlæring i Sonat. Har er over gjennomsnittet opptatt av godt fagmiljø og trivsel, som gjør at han har hatt flere roller i Sonat, deriblant ansatte representant i styret vårt og som gruppeleder. Han mener økt trivsel gir økt effektivitet.

Christians fokus er på arkitektur og operalisering av datavitenskap, for det er ikke nok å ha datavitenskapsmodellene, de må også tas i bruk. Christian har doktorgrad i algoritmer og kompleksitetsteori, og 15 års erfaring innen datalagring, datateknikk og programmering. På fritiden trives han best i rollen som pappa, og å leke med tallteori og mennesker.

Christian valgte Sonat fordi han ønsket et seniorselskap med fokus på faglig utvikling og trivsel.


Min ekspertise

Maskinlæring, kunstig intelligense og datamining.
 • ARTIKKEL

  How not to fail at machine learning before you even begin

  Learn more about what it is, and how not to fail in your attempt to create new value with machine learning. Missed our webinar - view a recording of the webinar here.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Christian Sloper

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • PROSJEKT

  BKK TAR I BRUK ROBOTISERING OG MASKINLÆRING

  BKK Varme har siden i sommer 2018 hatt et banebrytende prosjekt der de har tatt i bruk maskinlæring for å predikere varmebehovet i Bergen og Sonat er samarbeidspartner i dette viktige prosjektet. Prediksjonen tar utgangspunkt i sesong, døgn og værsvigninger. Prosjektet skal også benytte robotstyring for å effektivisere varmedistribusjonen i nettet. Lønnsomheten i prosjektet er meget god og inntjeningen er gjort i løpet av 12-24 måneder.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Maskinlæring og prediktiv analyse

  Maskinlæring og prediktiv analyse
  Kurs i trening av maskiner og algoritmer

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – OWASP Top 10 & React Native

  Den tradisjonelle månedlige fagdagen for oktober handlet om to tema. OWASP Top 10 og React Native. Temaene var adressert i to spor hvor Sonat ansatte kunne velge hva som var av størst interesse og verdi.is gjenkjenna sårbarhetane og korleis utnytta dei.

  Les mer