Stian Almås
Artikler

Stian Almås


+47 907 28 801

stian.almaas@sonat.no


Stian Almås er en glad trønder som har vært i Sonat siden 2013 og har rundet to tiår (snart) som betalt utvikler.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU, men IT-interessen startet med Commodore 64 allerede på 80-tallet. Nå brukes interessen som full-stack utvikler i Sonat og til å holde seg oppdatert på ny teknologi. Han har jobbet mye innen bank og finans og har bransjekunnskap om emner som valutahandel, aksjesparekonto, skadeforsikring og SWIFTNet. Viktigere er likevel evnen til å sette seg inn i nye problemstillinger, ryddighet og evne til å levere løsninger.

Fritiden går med til å være støtteapparat for to kommende fotball-storheter, eventuelt eSport-storheter. Sammen med sin kone har han også pådratt seg en dyr og tidkrevende uvane med å løpe storby-marathon i utlandet.

Da Stian først valgte Sonat var det fordi det var et selskap fylt med de dyktigste folkene han visste om. Det er det fremdeles.


Min ekspertise

Systemutvikling, arkitektur, spesielt java og web-applikasjoner

 • ARTIKKEL
  Stor oppslutning om oktoberfagdag i Bergen

  Oktober fagdagen var av det omfattende slaget. Det er også første fagdag hvor vi var delt i 2 fagspor i Bergen + 1 fagspor på Voss. Temaene var spennende med Svelte, Event sourcing og Maskinlæring. Som vanlig var det foredragsholderne som lærte mest siden en fagdag krever gode forberedelser.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Stian Almås

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi