Hero

Nearshoring

Å finne rett kompetanse, til rett tid og rett kostnad kan være en stor utfordring i et marked med høy konkurranse og rammebetingelser som endres fort. Vi vet at det er rift om de kloke hodene og har sett mange trå feil i sine forsøk på å dekke sine behov. Vi utdanner heller ikke nok utviklerkapasitet i Norge for våre akutte og fremtidige behov. Så med kunnskapen, kjennskapen og erfaringen vi har med våre kollegaer i Romania, har vi utvidet mulighetene til å tilby dere ekspertkompetanse med lang erfaring fra det nordiske markedet.

Hvordan det kan fungere?

Hvorfor Romania?

Vi har et nettverk av senior konsulenter med lang erfaring fra det nordiske markedet. Teamet vårt i Norge samarbeider tett for å levere en optimal løsning for våre kunder. For å være en av våre konsulenter må man være erfaren, dyktig utvikler, ha gode språkferdigheter og være godt trent med å ha direkte kundekontakt. Vi kan gi deg komplette utviklingsteam, eller konsulenter som jobber integrert med dine eksisterende team. De jobber remote, men med mulighet for å hospitere eller delta på arbeidsøkter der dere er.

Første skritt på veien er å ta kontakt med oss, vi kan bistå i å finne ut om vi er i stand til å hjelpe dere på den mest hensiktsmessige måten. Dere vet hva behovet er, og vi kan hjelpe dere med å finne de rette ressursene eller teamene. Vi utformer et tilbud til dere, om det enten er et team eller enkeltressurser dere trenger.

Dere vurderer tilbud, og finner dere våre ressurser interessant booker vi ett eller flere intervju. I ethvert arbeidsforhold eller team er relasjonen og kjemien mellom menneskene en viktig suksessfaktor. Derfor er det viktig for oss at dette stemmer. Både for våre konsulenter og dere som vår kunde.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad