Hero

Velkommen til Mathias Bjerke!

Publisert 02.11.2023

Vi ønsker Mathias Bjerke velkommen til Sonat.

Mathias har en solid fagbakgrunn som utvikler og teknologientusiast. Han har jobbet innen feltet siden 2001 og bygget seg opp til å bli en dyktig "back end" utvikler med røtter i Java-verdenen. Han beskriver også seg selv som en Linux-entusiast.

Han utviklet tidlig interesse for programmering og data, allerede da han fikk sin første datamaskin på barneskolen. Han lærte seg mye på egenhånd, og hans selvlærte tilnærming førte ham til hans første jobb som programmerer!

Mathias har klare forventninger og mål for sin rolle i Sonat og gleder seg til å tilhøre et fagmiljø hvor han kan lære av andre, bygge nye bekjentskaper og la seg inspirere av kollegaer. Han er ivrig etter å delta i kommende fagdager og ser dette som en flott mulighet til faglig og personlig vekst.

Vi ønsker Mathias Bjerke velkommen til Sonat Consulting og ser med spenning på hvordan hans kompetanse og entusiasme vil berike selskapets allerede sterke fagmiljø. Med sin lidenskap for teknologi og mangfoldige erfaringer er det ingen tvil om at Mathias er en verdifull tilvekst til teamet!

Velkommen om bord!

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment