Arild Johan Takvam

Arild Johan Takvam+47 917 36 278

arild.takvam@sonat.no


Arild har jobbet i Sonat siden 2015 og i Oslo siden 2016. Han var med å starte avdelingen i Oslo, vikarierte et halvår som daglig leder og sitter i dag som valgt medlem i konsernstyret. Arild er har en mastergrad i informasjonsvitenskap og har jobbet som utvikler siden 2007. I senere år også fått god erfaring som Scrum Master, teamleder og tech lead. Dette er roller han trives veldig godt med, han har det aldri så bra som når han får bidra til at andre har det bra og leverer i jobben sin. Som utflyttet Bergenser tar Arild ansvar og henger opp Brann-flagget i tide og utide et drøyt bekkaspark fra Vålerengen sin stadion. Utover det trives han overraskende godt på Oslos østkant, er alenepappa til to halvparten av tiden, fotballtrener og liker å vikariere som lærer i Kodetimen på skolen. Arild valgte Sonat i 2015 fordi han ønsket en arbeidsplass der han ble utfordret faglig og sosialt, en arbeidsplass der han kunne utvikle seg og med folk han kunne strekke seg etter.


Min ekspertise

Teamleder, Scrum Master, systemutvikler
 • ARTIKKEL

  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Arild Johan Takvam

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer