Arild Johan Takvam
Artikler

Arild Johan Takvam


+47 917 36 278

arild.takvam@sonat.no


Arild har jobbet i Sonat siden 2015 og i Oslo siden 2016. Han var med å starte avdelingen i Oslo, vikarierte et halvår som daglig leder og sitter i dag som valgt medlem i konsernstyret. Arild er har en mastergrad i informasjonsvitenskap og har jobbet som utvikler siden 2007. I senere år også fått god erfaring som Scrum Master, teamleder og tech lead. Dette er roller han trives veldig godt med, han har det aldri så bra som når han får bidra til at andre har det bra og leverer i jobben sin. Som utflyttet Bergenser tar Arild ansvar og henger opp Brann-flagget i tide og utide et drøyt bekkaspark fra Vålerengen sin stadion. Utover det trives han overraskende godt på Oslos østkant, er alenepappa til to halvparten av tiden, fotballtrener og liker å vikariere som lærer i Kodetimen på skolen. Arild valgte Sonat i 2015 fordi han ønsket en arbeidsplass der han ble utfordret faglig og sosialt, en arbeidsplass der han kunne utvikle seg og med folk han kunne strekke seg etter.


Min ekspertise

Teamleder, Scrum Master, systemutvikler

 • ARTIKKEL
  Når barn fra hele verden møtes, blir det magi. DET støtter vi - er du med?

  Å skape et samfunn hvor vi kan leve fredelig, sammen, krever innsats. Det betyr at vi må være modige og bevege oss litt utenfor komfortsonen vår, for å finne magien. Dette er målet til den frivillige organisasjonen CISV, de arrangerer fredsutdannende aktiviteter for alle aldersgrupper på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette kan vi engasjere oss i, bidra til å styrke. Her er vår historie.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Verdien av initiativ!

  I alle bedrifter er det viktig å bygge gode relasjoner mellom de som jobber der. I en konsulentbedrift som Sonat, hvor folk ikke jobber sammen hver dag, er den oppgaven litt mer krevende enn ellers. Vi blir derfor nødt til å tenke kreativt, og skape arenaer hvor folk bygger relasjoner.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Arild Johan Takvam

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment