Malik Aasen
Artikler

Malik Aasen


+47 905 60 239

malik.aasen@sonat.no


Malik er konsulent i Sonat Bergen.Han har en mastergrad i programutvikling fra Høgskulen på Vestlandet & UiB med spesialisering innen maskinlæring. Malik har erfaring med maskinlæring, backend, frontend og er glad i nye utfordringer.På fritiden går det mest i styrketrening, gaming og katt, samt en interesse for bygging av tastatur.


Min ekspertise

Backend, maskinlæring og frontend basert på React

 • ARTIKKEL
  April: Fagdag i vektordatabaser og generativ AI

  En ny fagdag med AI som tema kan være å repetere tidligere fagdager. Men innen dette området går utviklingen så raskt at en oppdatering i temaet er helt nødvendig. Og hvilke fagdag det ble; mange snakket om at dette var en av de beste gjennom tidene. Takk til Nicholas Mowatt og Malik Aasen for vel gjennomført dag.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Kombinering av språkmodeller med egne data

  I dagens teknologilandskap hører man mye om språkmodeller, spesifikt da ChatGPT, men lite om anvendelsen av slike modeller på egne data. Sonat holdt nylig en workshop om akkurat dette, og i denne artikkelen skal vi gå gjennom oppsett av en applikasjon som tar i bruk egne data, og kommuniserer med OpenAI, samt se litt på grunnleggende tekstanalyse.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Malik!

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fagdag om ChatGPT og kunstig intelligens

  ChatGPT er i vinden og setter stadig nye rekorder ift omtale og bruksstatistikk. Sonat er opptatt av å ta i bruk de mest effektive verktøy for å skape verdi for kundene og denne fagdagen hadde det som formål. Her så vi på hva verktøyet innebefatter og fikk sett på hvordan det kan brukes ifm våre kundeleveranser men også ift våre interne prosesser.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment