Mikkel Espolin Birkeland
Artikler

Mikkel Espolin Birkeland


+47 91609149

mikkel.birkeland@sonat.no


Mikkel er en allsidig utvikler som brenner for gode og kreative løsninger på tekniske problemer. Han har stort sett holdt seg innenfor .NET verden i den profesjonelle delen av sin karriere som utvikler, men skrur gladelig på alle delene av tech-stacken. Mikkel synes det er vanskelig å finne en favoritt blant frontend, backend, DevOps og Cloud. Alt er så moro!

Mikkel har alltid jobbet som konsulent og gjennom denne perioden har det stort sett bare vært oppdrag innen olje- og gassbransjen. Her finner en ofte komplekse og langvarige oppdrag, noe som passer Mikkel godt.

Utenfor jobb bruker Mikkel mye tid på løping. Her gjelder det å bli så rask som mulig på alt fra halvmaraton til ymse motbakkeløp. Det sykles også en del på søndager med fint vær, disse dagene kommer ikke så alt for ofte i Bergen. Om vinteren finner du Mikkel med ski på bena. Det skal skøytes på flatmark, og randonnee i fjellene.

Mikkel fikk øynene opp for Sonat på grunn av det gode sosiale miljøet, størrelsen på bedriften og de interessante kundene.


Min ekspertise

Systemutvikling .Net og frontend.

  • ARTIKKEL
    Stor oppslutning om oktoberfagdag i Bergen

    Oktober fagdagen var av det omfattende slaget. Det er også første fagdag hvor vi var delt i 2 fagspor i Bergen + 1 fagspor på Voss. Temaene var spennende med Svelte, Event sourcing og Maskinlæring. Som vanlig var det foredragsholderne som lærte mest siden en fagdag krever gode forberedelser.

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment