Nicholas Mowatt
Artikler

Nicholas Mowatt


+ 47 911 36 842

nicholas.mowatt@sonat.no


Med erfaring fra både utvikling, forretningsutvikling og teknologiledelse er Nicholas en allsidig ressurs. Han er spesielt interessert i å lære seg ny teknologi, noe som gir god faglig bredde. Sammen med kunde leder dette til verdifulle løsninger for både forretning og sluttbruker.

Nicholas har jobbet med det meste fra fullstack webutvikling via infrastruktur og meldingssystemer til data pipelines og maskinlæring. Han trives best sammen med folk som brenner for faget sitt og mener det er viktig å gi folk spillerom. De er som regel flinkere enn man tror.

Som småbarnsfar til to jenter går fritiden stort sett til familien. Utover det er teknologi interessen stor og det knotes for eksempel med nye programmeringsspråk eller Web3. Trening står også høyt på listen og han bruker gjerne ledig tid til å svømme, sykle eller løpe.

Nicholas valgte Sonat grunnet rykter om det beste faglige miljøet i byen.Min ekspertise

Data Engineering, Arkitektur, Produktutvikling, Maskinlæring, Python

 • ARTIKKEL
  April: Fagdag i vektordatabaser og generativ AI

  En ny fagdag med AI som tema kan være å repetere tidligere fagdager. Men innen dette området går utviklingen så raskt at en oppdatering i temaet er helt nødvendig. Og hvilke fagdag det ble; mange snakket om at dette var en av de beste gjennom tidene. Takk til Nicholas Mowatt og Malik Aasen for vel gjennomført dag.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Mai fagdag med 3 spor

  Maifagdagen klinket til med hele 3 fagspor: Grunnleggende kommunikasjon, Confidential Computing og Azure Functions m.m

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Nicholas Mowatt

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fagdag om ChatGPT og kunstig intelligens

  ChatGPT er i vinden og setter stadig nye rekorder ift omtale og bruksstatistikk. Sonat er opptatt av å ta i bruk de mest effektive verktøy for å skape verdi for kundene og denne fagdagen hadde det som formål. Her så vi på hva verktøyet innebefatter og fikk sett på hvordan det kan brukes ifm våre kundeleveranser men også ift våre interne prosesser.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment