Sondre Eikanger Kvalø
Artikler

Sondre Eikanger Kvalø


+47 481 90 609

sondre@sonat.no


For Sondre har utvikling vært en del av livet helt siden han skrev sitt første "hello world" program på en Commodore 64 som tiåring.

Han har bred erfaring å ha deltatt i utviklingsprosjekter innen mange ulike bransjer som offentlig sektor, bank, finans, forsikring og telekom. Det aller kjekkeste er likevel å bidra til åpen kildekode prosjekter noe han ha vært en talsmann for i mange sammenhenger også ute hos kundene sine. Fra sin oppvekst i bygdebyen Knarvik litt nord for Bergen trengte han ikke flytte så langt før han slo seg ned innen for Bergens kommunegrenser. Utdanningen ble gjennomført ved Universitet i Bergen der han gikk ut med hovedfag i Informasjonsvitenskap.

På fritiden er han gift og pappa til tre tenåringsjenter og har det med å rote seg bort i verv i diverse lokale organisasjoner. Til å ha startet karrieren med såpass høy skåre på nerdefaktoren har han etterhvert også funnet ut at han faktisk også liker å jobbe sammen med andre mennesker.

Sondre elsker konsulentlivet fordi det gir en unik mulighet til både å bygge egen kompetanse både innenfor utviklingsfaget og i ulike miljøer og bransjer.


Min ekspertise

Systemutvikling, arkitektur, integrasjon, Java og .net

  • ARTIKKEL
    Bli bedre kjent med Sondre Eikanger Kvalø

    Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment