Geir Lillebø
Artikler

Geir Lillebø


+47 928 85 110

geir.lilleboe@sonat.no


Geir er leder for forretningsutvikling og salg i Sonat. Han er svært opptatt av mennesker og hvorfor de agerer som de gjør i forskjellige situasjoner.

Geir anser seg selv som et av tannhjulene som kreves for at Sonat skal ha fornøyde kunder og fornøyde konsulenter. Fremste IT-prestasjon er fremdeles adminscriptet han lagde til CS i 2004, heldigvis er de mellommenneskelige kvalitetene sterkere og han gjør det han kan for å være et godt medmenneske.

På fritiden er det sunne hobbyer som fotball, MMA, poker og gaming som gjelder, dessverre foran skjermen mer enn i aktivitet.

Geir valgte Sonat fordi han ville ha et spisset fagmiljø og et selskap med en størrelse og struktur som gjorde at alle hadde en stemme og en påvirkning.


Min ekspertise

Salg, forretningsutvikling og prosjektledelse.

 • ARTIKKEL
  Velkommen til Ruben Skartveit

  Velkommen til Ruben Skartveit!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat representerte Vestland i årets EY Entrepreneurfinale i Oslo

  Sonat ved Jonny Klemetsen var Vestland sin representant i EY Entrepreneur finale i Oslo. Totalt var det 14 deltagere og konkurransen var beinhard. Sonat ble nominert i klassen Scale Up og her vant Envirex Group ved Thomas Aunvik og Kenneth Thunheim.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonats Jonny Klemetsen vant EoY prisen 2023 på Vestlandet

  Den årlige kåringen av årets entreprenør på Vestlandet fant sted i fantastiske Frescohallen i Bergen. De nominerte til finalen var Erik Løvaas i Løvaas Maskin og Kjell Bjørnar Størksen i 2Stabilise AS. Sonats daglige leder Jonny Klemetsen ble utropt til Årets vinner av region finalen.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonats Jonny Klemetsen Nominert til Årets Entreprenør i Vest

  Jonny Klemetsen, konserndirektør i Sonat, har blitt hedret med en nominasjon til Årets Entreprenør i Vest av EY og Verdiskaping i Vest. Denne prestisjetunge anerkjennelsen reflekterer Jonnys betydelige bidrag til den digitale og innovative sektoren i regionen, støttet av et dedikert team på 120 ansatte hos Sonat.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Christian

  Det er kjekt å ønske Christian velkommen til Sonat i Bergen. Han har bakgrunn som systemutvikler i finansbransjen innen Java og har jobbet med store systemer der. På fritiden går det i dykking, gaming og serier og vi kan røpe at nivået på CS:GO er skyhøyt på denne karen!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Marius Ludvigsen

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Geir Lillebø

  Vårt største aktiva er våre ansatte og vi fortsetter med å gi de anledning til å fortelle om hva de jobber med og hvorfor de liker å være ansatt i Sonat. Her kan du bli bedre kjent med Geir Lillebø.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fagdag i mai - Rust og Fasilitering

  Så var vi neste tilbake for fullt med fagdagkonseptet vårt. Tema var Rust og Fasilitering av Workshops. Vi valgte å dele oss inn i grupper rundt om i byen slik at vi klarte å overholde smittevernhensynet. Det gikk meget bra og avslutningen i sol på terrassen i Grieggården har vi sett frem til i måneder.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Geir Lillebø begynner i Sonat

  I dag har Geir sin første arbeidsdag i Sonat. I Geir så får vi bedre kapasitet til å følge opp den raskt voksende mengde med forespørsler, prosjekt og engasjement som vi har i Bergen. Geir har lang erfaring fra IT bransjen som leder, prosjektleder, forretningsutvikler og selger. Han kommer fra stillingen som Business Development Manager i Cap Gemini. I Sonat skal Geir ha ansvar for forretningsutvikling, salg og kundeoppfølging.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad