Geir Lillebø+47 928 85 110

geir.lilleboe@sonat.no


Geir er leder for forretningsutvikling og salg i Sonat. Han er svært opptatt av mennesker og hvorfor de agerer som de gjør i forskjellige situasjoner.

Geir anser seg selv som et av tannhjulene som kreves for at Sonat skal ha fornøyde kunder og fornøyde konsulenter. Fremste IT-prestasjon er fremdeles adminscriptet han lagde til CS i 2004, heldigvis er de mellommenneskelige kvalitetene sterkere og han gjør det han kan for å være et godt medmenneske.

På fritiden er det sunne hobbyer som fotball, MMA, poker og gaming som gjelder, dessverre foran skjermen mer enn i aktivitet.

Geir valgte Sonat fordi han ville ha et spisset fagmiljø og et selskap med en størrelse og struktur som gjorde at alle hadde en stemme og en påvirkning.


Min ekspertise

Salg, forretningsutvikling og prosjektledelse.
 • ARTIKKEL

  Fagdag i mai - Rust og Fasilitering

  Så var vi neste tilbake for fullt med fagdagkonseptet vårt. Tema var Rust og Fasilitering av Workshops. Vi valgte å dele oss inn i grupper rundt om i byen slik at vi klarte å overholde smittevernhensynet. Det gikk meget bra og avslutningen i sol på terrassen i Grieggården har vi sett frem til i måneder.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Geir Lillebø begynner i Sonat

  I dag har Geir sin første arbeidsdag i Sonat. I Geir så får vi bedre kapasitet til å følge opp den raskt voksende mengde med forespørsler, prosjekt og engasjement som vi har i Bergen. Geir har lang erfaring fra IT bransjen som leder, prosjektleder, forretningsutvikler og selger. Han kommer fra stillingen som Business Development Manager i Cap Gemini. I Sonat skal Geir ha ansvar for forretningsutvikling, salg og kundeoppfølging.

  Les mer