Geir Lillebø+47 928 85 110

geir.lilleboe@sonat.no


Geir er leder for forretningsutvikling og salg i Sonat. Han er svært opptatt av mennesker og hvorfor de agerer som de gjør i forskjellige situasjoner.

Geir anser seg selv som et av tannhjulene som kreves for at Sonat skal ha fornøyde kunder og fornøyde konsulenter. Fremste IT-prestasjon er fremdeles adminscriptet han lagde til CS i 2004, heldigvis er de mellommenneskelige kvalitetene sterkere og han gjør det han kan for å være et godt medmenneske.

På fritiden er det sunne hobbyer som fotball, MMA, poker og gaming som gjelder, dessverre foran skjermen mer enn i aktivitet.

Geir valgte Sonat fordi han ville ha et spisset fagmiljø og et selskap med en størrelse og struktur som gjorde at alle hadde en stemme og en påvirkning.


Min ekspertise

Salg, forretningsutvikling og prosjektledelse.
 • ARTIKKEL

  Geir Lillebø begynner i Sonat

  I dag har Geir sin første arbeidsdag i Sonat. I Geir så får vi bedre kapasitet til å følge opp den raskt voksende mengde med forespørsler, prosjekt og engasjement som vi har i Bergen. Geir har lang erfaring fra IT bransjen som leder, prosjektleder, forretningsutvikler og selger. Han kommer fra stillingen som Business Development Manager i Cap Gemini. I Sonat skal Geir ha ansvar for forretningsutvikling, salg og kundeoppfølging.

  Les mer
 • PROSJEKT

  Buffer Sparebanken Vest

  Buffer Sparebanken Vest – bank og teknologi for kundens beste.

  Buffer – enkel finansiering for bedrifter. Med en buffer har bedriften full kontroll på likviditeten, og det er enklere enn du tror! Buffer gir kort og godt penger på bedriftens buffer-konto, med en gang de sender faktura til en kunde. Bedriften overfører penger til sin driftskonto så ofte de vil – enklere blir det faktisk ikke. Disse enkel løsningene er komplekse under overflaten, men det er tjenestedesign og teknologi i perfekt forening.

  Les mer