Sondre Johannessen
Artikler

Sondre Johannessen


+47 948 40 795

sondre.johannessen@sonat.no


Sondre har erfaring med utvikling av IT systemer for mediebransjen. Han har jobbet med back-end og front-end løsninger, fra brukerportaler til videoredigering i skyen. Han har også jobbet som Tech Team Lead.


Min ekspertise

Utvikling, arkitektur, skytjenester

 • ARTIKKEL
  Mai fagdag med funksjonell programmer og mye mer

  Mai ble avsluttet med en variert fagdag med mange spennende og viktige tema. Vi var innom kjørte halvdagssesjoner med funksjonell programmering, DevOps Maskinlæring og tilsist grunnleggende ferdigheter i første hjelp.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Teknologier vi har jobbet med i 2022

  Hva blir bildet for 2023?

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Nok en fantastisk fagdag i solfylte Bergen!

  Det var stort engasjement, godt oppmøte og fantastisk solskinn på vår fagdag, gleden var ekstra stor over at vi kunne møtes fysisk og sammen få både faglig og sårt etterlengtet sosialt påfyll. Det var GraphQL og Intervjuteknikker som sto på menyen, med rollespill og oppgaveløsning. Men hvorfor tar vi alle konsulentene våre ut av oppdragene sine og med på slike fagdager? Hvilken hensikt tjener det? Vi har snakket med Sondre Johannessen, som er en av faglederne våre og Jonny Klemetsen som er daglig leder i Bergen, om hva de syns om fagdagene og hvorfor de er så viktige for oss.


  Les mer
 • ARTIKKEL
  Henrik og Sondre begynner i Sonat

  Året 2019 begynner strålende hvor vi er så heldige å få to nye dyktige og trivelige kollegaer. Henrik er en fullstack utvikler med lang erfaring i media- og oljebransjen.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fagdagskalender 2024 - Bergen

  Våre planlagte fagdager for 2024 finner du her.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment